Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PBsnipers-Wadowice Orlęta Reszka
2 Tactiek ligowa z polko p
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 33.6
solid Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Miculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bilski verovert de bal door een tackle van achteren. Bilski passt de bal zonder na te denken. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. Callejón begaat een overtreding. Amigó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hajdić met een snel genomen vrije trap. Crisan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bireta kopt de bal weg. Bilski rent richting de bal. Bilski passt de bal met de wreef. Benčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Benčić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Sobczak de bal. Woś rent richting de bal. Benčić is nu in balbezit. Benčić geeft een hoge lob. Manolov krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Benoît probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Jauner is nu in balbezit. Jauner probeert naar een medespeler te passen. Manolov is nu in balbezit. Woś is nu in balbezit. Woś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Woś is nu in balbezit. Bilski rent richting de bal. Bilski probeert naar een medespeler te passen. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś draait met de bal, schiet en ... Benoît bokst de bal weg.

30e minuut.
Żmudź is nu in balbezit. Callejón verovert de bal door een tackle van achteren. Callejón geeft een lange en hoge pass. Manolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Manolov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Ardıçoğlu de bal. Loda probeert naar een medespeler te passen. Jauner geeft een lange en hoge pass. Sklarek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PBsnipers-Wadowice - Orlęta Reszka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 40%, Orlęta Reszka 60%.
PBsnipers-Wadowice - Orlęta Reszka 1:0

48e minuut.
Bireta geeft een lange en hoge pass. Jauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jauner geeft een hoge lob. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak verovert de bal door een tackle van achteren. Benčić rent richting de bal. Benčić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hajdić rent richting de bal. Hajdić passt de bal in één keer door. Nedeljkov heeft problemen om de bal te vangen. Crisan onderschept slim de pass. Crisan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PBsnipers-Wadowice 37%, Orlęta Reszka 63%.
PBsnipers-Wadowice - Orlęta Reszka 1:0