Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Stolec Synowie Anarchii FC
Normal Tactiek 1-5-4-1
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 46.6
weak Schieten formidable
poor Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Faraj passt de bal zonder na te denken. Gautier met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:1

5e minuut.
Otava met een sublieme pass. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Faraj heeft problemen om de bal te vangen. Faraj haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek bokst de bal weg.

6e minuut.
Gautier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tzekos rent richting de bal. Grzegórzecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tzekos raakt geblesseerd tijdens het duel. Oliva neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:2

8e minuut.
Libiszewski is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal in één keer door. Faraj is nu in balbezit. Faraj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wujec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gautier met een snelle inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

13e minuut.
Faraj geeft een hoge lob. Oliva probeert de bal aan de voet te houden. Otava is nu in balbezit. Otava haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oliva de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:3

17e minuut.
Gautier speelt de bal door. Przerwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Przerwa geeft de bal voor. Tzekos kan de bal niet met de borst controleren. Tzekos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:4

29e minuut.
Sałapa rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Faraj is nu in balbezit. Faraj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Przerwa de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Faraj speelt de bal door. Klungelig pakt Oliva de bal. Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:5

34e minuut.
Libiszewski is nu in balbezit. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava passt de bal met de wreef. Faraj rent richting de bal. Faraj draait met de bal, schiet en ... Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:6

35e minuut.
Daar is Teska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oliva onderschept slim de pass. Oliva passt de bal zonder na te denken. Tzekos rent richting de bal. Tzekos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:7

39e minuut.
Otava is nu in balbezit. Otava passt de bal zonder na te denken. Gautier speelt de bal door. Oliva rent richting de bal. Oliva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
García Giménez is nu in balbezit. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier met een sublieme pass. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ... Kmiotek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Wujec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gautier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Przerwa kopt de bal weg. Faraj probeert de bal aan de voet te houden. Faraj speelt de bal door. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos schiet op doel. Kmiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tzekos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oliva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 90%, Synowie Anarchii FC 10%.
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:8

46e minuut.
Koncarević speelt de bal door. Faraj heeft problemen om de bal te vangen. Faraj geeft de bal voor. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:9

47e minuut.
Teska speelt de bal door. Wałkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Oliva is nu in balbezit. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Faraj met een sublieme pass. Gautier rent richting de bal. Gautier geeft een lange en hoge pass. Faraj rent richting de bal. Faraj haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gautier passt de bal met de wreef. García Giménez is nu in balbezit. García Giménez geeft een lange en hoge pass. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wujec geeft de bal voor. Inworp. Gautier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Otava rent richting de bal. Otava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:10

62e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Oliva passt de bal met de wreef. Faraj speelt de bal door. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kmiotek met een harde bal richting middenveld. García Giménez kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj haalt uit met een fantastische trap. Kmiotek bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kmiotek niet meer kan verder spelen. Brandt komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Libiszewski is nu in balbezit. Faraj rent richting de bal. Otava speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzekos met een snelle inworp. Sałapa is nu in balbezit. Faraj verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:11

71e minuut.
Koncarević verovert de bal door een tackle van achteren. Koncarević geeft de bal voor. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Wujec probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Koncarević met een sublieme pass. Gautier is nu in balbezit. Faraj speelt de bal door. Oliva is nu in balbezit. Oliva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Faraj heeft problemen om de bal te vangen. Faraj passt de bal met de wreef. Oliva is nu in balbezit. Oliva schiet op doel. Brandt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:12

79e minuut.
Klungelig pakt Teska de bal. Gautier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gautier geeft de bal voor. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:13

81e minuut.
Brandt met een sublieme pass. García Giménez heeft problemen om de bal te vangen. García Giménez kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Brandt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava probeert naar een medespeler te passen. Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
García Giménez kopt de bal weg. Sałapa rent richting de bal. Koncarević verovert de bal door een tackle van achteren. Faraj rent richting de bal. Faraj geeft de bal voor. Brandt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Sałapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava onderschept slim de pass. Otava probeert naar een medespeler te passen. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos haalt uit met een fantastische trap. Brandt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gautier is nu in balbezit. Gautier geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wujec de bal onder controle te krijgen. Tzekos rent richting de bal. Tzekos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Stolec 86%, Synowie Anarchii FC 14%.
Naprzód Stolec - Synowie Anarchii FC 0:13