Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ochraniew LKS Tyrowo
alow 5_2 Tactiek portugal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
61.7 gemiddelde waardering 66.2
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Hayen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayen geeft een lange en hoge pass. Pérez Alvite rent richting de bal. Pérez Alvite draait met de bal, schiet en ... Boskamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:0

4e minuut.
Hayen rent richting de bal. Hayen geeft een lange en hoge pass. Fontana is nu in balbezit. Pérez Alvite onderschept slim de pass. Pérez Alvite haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cohanovschi passt de bal met de wreef. Pihlajakangas is nu in balbezit. Kurtuluş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ... Stępień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:1

8e minuut.
Pihlajakangas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayen. Pihlajakangas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cordero met een snel genomen vrije trap. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Cohanovschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cohanovschi probeert naar een medespeler te passen. Kurtuluş rent richting de bal. Klungelig pakt Kurtuluş de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Pihlajakangas kopt de bal weg. Czerniak controleert de bal met de borst. Ruggiero rent richting de bal. Pihlajakangas verovert de bal door een tackle van achteren. Pihlajakangas draait met de bal, schiet en ... Stępień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cohanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanovschi geeft een lange en hoge pass. Cordero kopt de bal weg. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Čmeral verovert de bal door een tackle van achteren. Čmeral met een sublieme pass. Cohanovschi is nu in balbezit. Cohanovschi geeft de bal voor. Pihlajakangas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. Stępień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov geeft de bal voor. Kurtuluş kopt de bal weg. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dworzyński probeert naar een medespeler te passen. Pérez Alvite bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Alvite schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana speelt de bal door. Sayrav is nu in balbezit. Sayrav geeft de bal voor. Pérez Alvite krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Czerniak is nu in balbezit. Cordero verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero passt de bal in één keer door. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cohanovschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cordero speelt de bal door. Cohanovschi is nu in balbezit. Cohanovschi geeft de bal voor. Pihlajakangas springt en kopt de bal. Stępień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ochraniew 50%, LKS Tyrowo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:1

50e minuut.
Curuś rent richting de bal. Curuś passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pihlajakangas de bal. Pihlajakangas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:2

57e minuut.
Cohanovschi geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş passt de bal in één keer door. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas schiet op doel. Stępień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cohanovschi passt de bal met de wreef. Kurtuluş rent richting de bal. Kurtuluş passt de bal met de wreef. Pihlajakangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihlajakangas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero speelt de bal door. Curuś is nu in balbezit. Curuś geeft een hoge lob. Kurtuluş springt en kopt de bal. Stępień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Cohanovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohanovschi geeft een lange en hoge pass. Kurtuluş kopt de bal weg. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas schiet op doel. Stępień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Szumilas geeft de bal voor. Daar is Ansori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş haalt uit met een fantastische trap. Stępień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:3

84e minuut.
Cordero rent richting de bal. Cordero passt de bal zonder na te denken. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas schiet op doel. Stępień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ochraniew 65%, LKS Tyrowo 35%.
Ochraniew - LKS Tyrowo 1:4