Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
THE FOX TEAM ABG Team
Repaired tactic Tactiek soy
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.4
solid Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Daar is Langstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langstaff met een sublieme pass. Paquet geeft een hoge lob. Zolowski krijgt zijn hoofd ertegen. Saviano probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Falardo onderschept slim de pass. Falardo met een sublieme pass. Preatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Preatoni schiet op doel. Tonay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pintácsi speelt de bal door. Klungelig pakt Preatoni de bal. Pintácsi probeert naar een medespeler te passen. Preatoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Preatoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mahmudbəyov passt de bal zonder na te denken. Pintácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintácsi passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - ABG Team 1:0

24e minuut.
Tonay onderschept slim de pass. Świstak rent richting de bal. Świstak passt de bal met de wreef. Zolowski rent richting de bal. Zolowski haalt uit met een fantastische trap. Saviano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Langstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langstaff passt de bal zonder na te denken. Sánchez Ridaura bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Ridaura geeft een hoge lob. Zolowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Langstaff rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera passt de bal in één keer door. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hubchev met een sublieme pass. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Tonay is nu in balbezit. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Langstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langstaff passt de bal zonder na te denken. Zolowski rent richting de bal. Zolowski schiet op doel. Saviano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
THE FOX TEAM - ABG Team 1:1

44e minuut.
Daar is Telloli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świstak rent richting de bal. Preatoni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świstak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Świstak kan niet meer verder spelen. Álvaro komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 52%, ABG Team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
THE FOX TEAM - ABG Team 1:1

48e minuut.
Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Carrera de bal onder controle te krijgen. Sánchez Ridaura rent richting de bal. Sánchez Ridaura haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Hubchev controleert de bal met de borst. Łobodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Łobodzki met een sublieme pass. Zolowski rent richting de bal. Zolowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lew komt het veld opgelopen. Paquet met een snelle inworp. Hubchev geeft een lange en hoge pass. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Tandır bokst de bal weg.

70e minuut.
Pintácsi passt de bal met de wreef. Falardo rent richting de bal. Falardo speelt de bal door. Preatoni rent richting de bal. Preatoni draait met de bal, schiet en ... Tandır verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Doeltrap. Spiridonov komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mahmudbəyov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tonay. Mahmudbəyov raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Preatoni heeft problemen om de bal te vangen. Tonay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Preatoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Mahmudbəyov neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Álvaro rent richting de bal. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Preatoni is nu in balbezit. Preatoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Álvaro onderschept slim de pass. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... Tandır probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
THE FOX TEAM - ABG Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: THE FOX TEAM 49%, ABG Team 51%.
THE FOX TEAM - ABG Team 2:1