Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco Barca1899
4312 Tactiek moje
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.8 gemiddelde waardering 36.2
solid Schieten adequate
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Chojniak passt de bal zonder na te denken. Daar is Bourgeois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smolić probeert naar een medespeler te passen. Miąszkiewicz is nu in balbezit. Miąszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannuten verovert de bal door een tackle van achteren. Vannuten passt de bal zonder na te denken. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fermin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusak heeft problemen om de bal te vangen. Kusak passt de bal met de wreef. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev schiet op doel. Paal! Derkowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Chuvaev kopt de bal weg. Fermin rent richting de bal. Fermin geeft de bal voor. Begović bereikt de bal nog maar net als eerste. Begović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neacşu verovert de bal door een tackle van achteren. Neacşu geeft een hoge lob. Bourgeois bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourgeois geeft de bal voor. Hannus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 51%, Barca1899 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Marco - Barca1899 0:0

46e minuut.
Ilioara komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Fermin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Chuvaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chuvaev schiet op doel. Derkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Derkowski niet meer kan verder spelen. Zamieniecki komt het veld opgelopen. Fermin neemt de hoekschop. Vannuten kopt de bal weg. Klungelig pakt Dormetta de bal. Bertschy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertschy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Begović heeft problemen om de bal te vangen. Laska rent richting de bal. Vannuten is nu in balbezit. Begović verovert de bal door een tackle van achteren. Begović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Laska rent richting de bal. Kusak verovert de bal door een tackle van achteren. Kusak geeft de bal voor. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dormetta rent richting de bal. Madey onderschept slim de pass. Madey passt de bal met de wreef. Chuvaev is nu in balbezit. Chuvaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fermin met de inworp. Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak met een sublieme pass. Begović is nu in balbezit. Begović draait met de bal, schiet en ... Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Madey probeert naar een medespeler te passen. Kusak is nu in balbezit. Laska begaat een overtreding. Kusak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kusak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trojanowski heeft problemen om de bal te vangen. Begović is nu in balbezit. Begović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Laska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chuvaev rent richting de bal. Staić is nu in balbezit. Chuvaev verovert de bal door een tackle van achteren. Chuvaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Miąszkiewicz de bal. Świtoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Świtoń geeft een hoge lob. Begović rent richting de bal. Begović schiet op doel. Zamieniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Smolić is nu in balbezit. Smolić passt de bal met de wreef. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Ilioara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - Barca1899 0:1

76e minuut.
Żurawski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Madey geeft een lange en hoge pass. Staić kopt de bal weg. Madey geeft een hoge lob. Begović rent richting de bal. Begović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Wielopolski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 32%, Barca1899 68%.
KS Marco - Barca1899 0:1