Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:48
  • Competitiewedstrijd: Liga V.216 [del]
  • Stadion: Lee- Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 23202
Lary i Penaty KS KIBOLE
Reaktancja Tactiek 444
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 53.1
formidabel Schieten goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Hrobský kopt de bal weg. Devic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estrada probeert naar een medespeler te passen. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch draait met de bal, schiet en ... Cusimano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sędłak passt de bal met de wreef. Pon is nu in balbezit. Pon passt de bal zonder na te denken. Taniguchi is nu in balbezit. Taniguchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chulev speelt de bal door. Sędłak geeft een lange en hoge pass. Taniguchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniguchi schiet op doel. Cusimano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Sędłak probeert naar een medespeler te passen. Pon rent richting de bal. Pon geeft een lange en hoge pass. Taniguchi rent richting de bal. Taniguchi schiet op doel. Cusimano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sądkiewicz onderschept slim de pass. Sądkiewicz met een sublieme pass. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Unskinas rent richting de bal. Pon onderschept slim de pass. Pon probeert naar een medespeler te passen. Camenisch is nu in balbezit. Camenisch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sądkiewicz is nu in balbezit. Sędłak onderschept slim de pass. Sędłak speelt de bal door. Taniguchi is nu in balbezit. Taniguchi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Koša rent richting de bal. Koša passt de bal in één keer door. Hrobský onderschept slim de pass. Boyraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyraz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lary i Penaty 46%, KS KIBOLE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lary i Penaty - KS KIBOLE 0:0

67e minuut.
Chulev passt de bal in één keer door. Koša is nu in balbezit. Koša passt de bal in één keer door. Boyraz is nu in balbezit. Boyraz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Iashvili probeert de bal met de borst te controleren. Estrada met een sublieme pass. Chulev rent richting de bal. Chulev geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lary i Penaty 48%, KS KIBOLE 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lary i Penaty - KS KIBOLE 0:0