Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duma Kurpi The Red Devils II
442-2 Tactiek 4+2
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 42.4
matig Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Skowron probeert naar een medespeler te passen. Kozioł rent richting de bal. Merchel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Merchel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Skowron is nu in balbezit. Skowron met een sublieme pass. Kozioł probeert naar een medespeler te passen. Kuształa rent richting de bal. Kuształa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Melani geeft de bal voor. Metsäpuro rent richting de bal. Burbello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burbello krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Burbello speelt de bal door. Skowron rent richting de bal. Skowron passt de bal zonder na te denken. Kuształa is nu in balbezit. Kuształa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Paixão is nu in balbezit. Paixão passt de bal in één keer door. Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuształa schiet op doel. Rivas Alvaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Braga geeft de bal voor. Widerski probeert de bal met de borst te controleren. Kuształa is nu in balbezit. Kuształa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Kurpi - The Red Devils II 0:1

45e minuut.
Widerski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paixão met een snelle inworp. Kuształa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuształa schiet op doel. Rivas Alvaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Kurpi 53%, The Red Devils II 47%.
Duma Kurpi - The Red Devils II 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Üppis komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Maslać geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paixão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üppis rent richting de bal. Üppis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Maslać onderschept slim de pass. Burbello is nu in balbezit. Burbello probeert naar een medespeler te passen. Üppis is nu in balbezit. Üppis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Kurpi - The Red Devils II 0:2

61e minuut.
Paixão passt de bal zonder na te denken. Burbello rent richting de bal. Burbello passt de bal zonder na te denken. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Górek rent richting de bal. Barnák verovert de bal door een tackle van achteren. Braga begaat een overtreding. Braga krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Pfund probeert naar een medespeler te passen. Kontolefteros is nu in balbezit. Kontolefteros geeft de bal voor. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste. Üppis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rivas Alvaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozioł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skowron geeft de bal voor. Paixão kopt de bal weg. Üppis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Duma Kurpi - The Red Devils II 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duma Kurpi 65%, The Red Devils II 35%.
Duma Kurpi - The Red Devils II 0:3