Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Wałków Gościniec Stary Zamość
test Tactiek 8
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten solide
slecht Passen solide
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Leblond onderschept slim de pass. Komnenić is nu in balbezit. Komnenić speelt de bal door. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Komnenić rent richting de bal. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen haalt uit met een fantastische trap. Sobieski probeert de bal aan de voet te houden. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Huistra kopt de bal weg. Segalen is nu in balbezit. Sobieski rent richting de bal. Segalen onderschept slim de pass. Segalen schiet op doel. Seress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Sobieski is nu in balbezit. Sobieski passt de bal met de wreef. Gómez Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Puente schiet op doel. Seress probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wałków - Gościniec Stary Zamość 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wałków 38%, Gościniec Stary Zamość 62%.
Fc Wałków - Gościniec Stary Zamość 0:1

46e minuut.
Bornes komt het veld opgelopen. Trninic komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Trninic rent richting de bal. Komnenić is nu in balbezit. Komnenić passt de bal in één keer door. Bornes is nu in balbezit. Bornes draait met de bal, schiet en ... Seress bokst de bal weg.

62e minuut.
Złotnik rent richting de bal. Złotnik geeft een lange en hoge pass. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes draait met de bal, schiet en ... Seress maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wałków - Gościniec Stary Zamość 0:2

73e minuut.
Komnenić met de inworp. Modoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Modoni geeft een lange en hoge pass. Trninic bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Wałków - Gościniec Stary Zamość 0:3

77e minuut.
Modoni speelt de bal door. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik passt de bal met de wreef. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes draait met de bal, schiet en ... Seress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Rongfang bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghis verovert de bal door een tackle van achteren. Zaghis geeft een lange en hoge pass. Trninic bereikt de bal nog maar net als eerste. Trninic schiet op doel. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Modoni passt de bal zonder na te denken. Trninic rent richting de bal. Trninic passt de bal met de wreef. Bornes rent richting de bal. Bornes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Komnenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komnenić geeft een hoge lob. Trninic rent richting de bal. Klungelig pakt Trninic de bal. Trninic schiet op doel. Seress probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Wałków 54%, Gościniec Stary Zamość 46%.
Fc Wałków - Gościniec Stary Zamość 0:3