Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Koniuchy_Toruń Man at work
442 Tactiek 2021
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten good
poor Passen solid
weak Verdedigen average


1e minuut.
Ryvola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peloza is nu in balbezit. Peloza geeft de bal voor. Fenyvesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Palizas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:1

2e minuut.
Daar is Matysik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk passt de bal in één keer door. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Heras probeert naar een medespeler te passen. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi probeert naar een medespeler te passen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Heras is nu in balbezit. Heras geeft een lange en hoge pass. Alończyk kopt de bal weg. Fenyvesi heeft problemen om de bal te vangen. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Dymkowski is nu in balbezit. Cortés onderschept slim de pass. Cortés geeft de bal voor. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palizas trapt de bal weg van het doel. Heras speelt de bal door. Ryvola geeft een lange en hoge pass. Alończyk geeft de bal voor. Fenyvesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Alończyk de bal. Alończyk probeert naar een medespeler te passen. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Palizas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:3

18e minuut.
Ryvola geeft een lange en hoge pass. Palizas met een sublieme pass. Peloza kopt de bal weg. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi schiet op doel. Palizas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:4

23e minuut.
Ozieriański met een harde bal richting middenveld. Szczerbaniewicz kopt de bal weg. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi onderschept slim de pass. Fenyvesi passt de bal met de wreef. Palizas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Winek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heras met een snelle inworp. Peloza geeft de bal voor. Alończyk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palizas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ryvola de bal. Ryvola passt de bal met de wreef. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel. Paal! Ozieriański probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:5

28e minuut.
Maciejewski passt de bal met de wreef. Ryvola rent richting de bal. Alończyk speelt de bal door. Daar is Fenyvesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Palizas bokst de bal weg.

29e minuut.
Peloza geeft een lange en hoge pass. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk geeft de bal voor. Palizas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fenyvesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:6

32e minuut.
Cortés geeft een lange en hoge pass. Alończyk kopt de bal weg. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:7

35e minuut.
Gillespie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bełtek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matysik is nu in balbezit. Matysik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ryvola rent richting de bal. Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Palizas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Heras speelt de bal door. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi passt de bal in één keer door. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:8

41e minuut.
Szczerbaniewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dymkowski is nu in balbezit. Heras onderschept slim de pass. Heras geeft een hoge lob. Alończyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ryvola passt de bal in één keer door. Peloza geeft de bal voor. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel. Winek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koniuchy_Toruń 82%, Man at work 18%.
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:9

46e minuut.
Szczerbaniewicz rent richting de bal. Szczerbaniewicz passt de bal met de wreef. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk passt de bal in één keer door. Cardoso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Ryvola is nu in balbezit. Ryvola geeft een hoge lob. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:10

49e minuut.
Kercher is nu in balbezit. Kercher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małyszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Fenyvesi onderschept slim de pass. Fenyvesi speelt de bal door. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Palizas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:11

53e minuut.
Peloza speelt de bal door. Heras speelt de bal door. Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Palizas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Fenyvesi onderschept slim de pass. Alończyk is nu in balbezit. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Palizas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:12

63e minuut.
Ryvola kan de bal niet met de borst controleren. Ryvola speelt de bal door. Winek heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Palizas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:13

66e minuut.
Ryvola geeft de bal voor. Alończyk rent richting de bal. Alończyk speelt de bal door. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Palizas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gillespie rent richting de bal. Gillespie geeft een hoge lob. Heras is nu in balbezit. Heras geeft de bal voor. Fenyvesi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ryvola met de inworp. Peloza is nu in balbezit. Peloza geeft een lange en hoge pass. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ryvola kopt de bal weg. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alończyk de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ryvola probeert de bal met de borst te controleren. Ryvola geeft een hoge lob. Fenyvesi kopt de bal weg. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:14

75e minuut.
Kercher probeert naar een medespeler te passen. Matysik is nu in balbezit. Alończyk probeert naar een medespeler te passen. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Palizas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Fenyvesi passt de bal met de wreef. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras passt de bal in één keer door. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:15

88e minuut.
Cardoso speelt de bal door. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Heras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koniuchy_Toruń 80%, Man at work 20%.
FC_Koniuchy_Toruń - Man at work 0:15