Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZA-WROCŁAW FC Ostrowy
ok Tactiek Best
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 32.4
good Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


8e minuut.
Klungelig pakt Pietroń de bal. Toomsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateev speelt de bal door. von Falk is nu in balbezit. von Falk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Toomsalu met een snelle inworp. Divino heeft problemen om de bal te vangen. Divino passt de bal in één keer door. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Šepelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Divino verovert de bal door een tackle van achteren. Divino passt de bal in één keer door. Daar is Mur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Šepelj speelt de bal door. Pelyněk controleert de bal met de borst. Młocek rent richting de bal. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Šepelj is nu in balbezit. Šepelj geeft de bal voor. Matias rent richting de bal. von Falk verovert de bal door een tackle van achteren. von Falk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 40%, FC Ostrowy 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FORZA-WROCŁAW - FC Ostrowy 0:0

60e minuut.
Candar geeft een hoge lob. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba met een sublieme pass. Mur is nu in balbezit. Mur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba passt de bal zonder na te denken. Mur is nu in balbezit. Mur haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Toomsalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Divino bereikt de bal nog maar net als eerste. Divino passt de bal met de wreef. Rostor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 47%, FC Ostrowy 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FORZA-WROCŁAW - FC Ostrowy 0:0