Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln WRT
532 EXPO Tactiek 532---442
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 42
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Pinga geeft een lange en hoge pass. Rotocki rent richting de bal. Ceyhan onderschept slim de pass. Ceyhan schiet op doel. Sponholz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Woitexem is nu in balbezit. Anuszkiewicz rent richting de bal. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:1

29e minuut.
Tognin verovert de bal door een tackle van achteren. Palm verovert de bal door een tackle van achteren. Palm passt de bal in één keer door. Woitexem rent richting de bal. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Čopák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brygoła de bal. Lezano probeert naar een medespeler te passen. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:2

33e minuut.
Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Anuszkiewicz krijgt een gele kaart. Woitexem is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stathakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Woitexem de bal. De bal raakt de paal. Woitexem is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Woitexem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:3

36e minuut.
Stathakis geeft een hoge lob. Lezano kopt de bal weg. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 48%, WRT 52%.
Freikorps Oppeln - WRT 0:4

51e minuut.
Świderek verovert de bal door een tackle van achteren. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Lezano rent richting de bal. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Girardin probeert de bal aan de voet te houden. Stathakis rent richting de bal. Stathakis geeft een lange en hoge pass. Woitexem rent richting de bal. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tognin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stathakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Anuszkiewicz de bal. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ... Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Woitexem rent richting de bal. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:5

73e minuut.
Woitexem is nu in balbezit. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:6

74e minuut.
Lezano rent richting de bal. Woitexem is nu in balbezit. Lezano is nu in balbezit. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem schiet op doel. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Libérati bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm onderschept slim de pass. Palm passt de bal in één keer door. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stathakis verovert de bal door een tackle van achteren. Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Woitexem rent richting de bal. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:7

79e minuut.
Lezano onderschept slim de pass. Lezano probeert naar een medespeler te passen. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - WRT 0:8

84e minuut.
Weisz speelt de bal door. Stathakis speelt de bal door. Palm probeert naar een medespeler te passen. Lezano is nu in balbezit. Lezano draait met de bal, schiet en ... Balíček bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 70%, WRT 30%.
Freikorps Oppeln - WRT 0:8
WRT