Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec Man at work
Metro 2033 Tactiek 2021
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 47.1
solide Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Kuperus met een sublieme pass. Chrobak rent richting de bal. Chrobak met een sublieme pass. Łoboda rent richting de bal. Łoboda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Błaś is nu in balbezit. Błaś geeft een lange en hoge pass. Kuperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kobarynko met een sublieme pass. Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus speelt de bal door. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Budziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 1:0

28e minuut.
Daar is Özersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urtizberea rent richting de bal. Bafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea verovert de bal door een tackle van achteren. Urtizberea schiet op doel. Alexandru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 1:1

31e minuut.
Heras rent richting de bal. Kobarynko begaat een overtreding. Heras raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bafia de bal. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 48%, Man at work 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 1:1

48e minuut.
Heras passt de bal met de wreef. Ryvola is nu in balbezit. Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Łoboda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kuperus de bal onder controle te krijgen. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 2:1

65e minuut.
Ryvola geeft een lange en hoge pass. Özersen geeft een lange en hoge pass. Ryvola kopt de bal weg. Peloza is nu in balbezit. Peloza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 2:2

79e minuut.
Klungelig pakt Bafia de bal. Urtizberea rent richting de bal. Bafia begaat een overtreding. Bafia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 55%, Man at work 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Man at work 2:2