Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man at work AK.K. Stukostrachy Sosnowiec
2021 Tactiek Metro 2033
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Alexandru trapt de bal weg. Topolus kopt de bal weg. Łoboda is nu in balbezit. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Topolus rent richting de bal. Topolus passt de bal zonder na te denken. Łoboda rent richting de bal. Łoboda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Peloza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ryvola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryvola geeft een hoge lob. Bafia heeft problemen om de bal te vangen. Heras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Miodziek de bal onder controle te krijgen. Kobarynko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alończyk krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Łoboda verovert de bal door een tackle van achteren. Łoboda speelt de bal door. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:1

31e minuut.
Topolus bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolus geeft een hoge lob. Peloza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2

33e minuut.
Ryvola rent richting de bal. Łoboda rent richting de bal. Ryvola verovert de bal door een tackle van achteren. Ryvola geeft een hoge lob. Alończyk krijgt zijn hoofd ertegen. Alexandru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 52%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 48%.
Man at work - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2

53e minuut.
Bafia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heras met een snelle inworp. Peloza is nu in balbezit. Peloza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Chrobak rent richting de bal. Łoboda rent richting de bal. Łoboda geeft een lange en hoge pass. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke schiet op doel. Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ferrante geeft een hoge lob. Özersen rent richting de bal. Fenyvesi onderschept slim de pass. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Alexandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Cortés de bal. Cortés geeft de bal voor. Boccardo heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Alexandru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 45%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 55%.
Man at work - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2