Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln FC Ostrowy
532 EXPO Tactiek Best
61% Balbezit 39%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
37.7 gemiddelde waardering 33.2
good Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen average


19e minuut.
Ceyhan is nu in balbezit. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo geeft de bal voor. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Toomsalu geeft een hoge lob. Anuszkiewicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toomsalu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - FC Ostrowy 0:1

37e minuut.
Divino heeft problemen om de bal te vangen. Divino passt de bal met de wreef. Mur is nu in balbezit. Mur schiet op doel. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - FC Ostrowy 0:2

42e minuut.
Tognin onderschept slim de pass. Divino onderschept slim de pass. Divino passt de bal in één keer door. Daar is Mur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mur haalt uit met een fantastische trap. Balíček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - FC Ostrowy 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 55%, FC Ostrowy 45%.
Freikorps Oppeln - FC Ostrowy 0:3

54e minuut.
Brygoła speelt de bal door. Tognin rent richting de bal. Tognin geeft een lange en hoge pass. Libérati rent richting de bal. Libérati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Čopák met een sublieme pass. Brygoła rent richting de bal. Brygoła probeert naar een medespeler te passen. Ceyhan rent richting de bal. Ceyhan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Biesiekierski is nu in balbezit. Libérati verovert de bal door een tackle van achteren. Libérati passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ceyhan de bal. Ceyhan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Anuszkiewicz de bal. Rostor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Girardin neemt vlug de vrije trap. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 39%, FC Ostrowy 61%.
Freikorps Oppeln - FC Ostrowy 0:3