Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrowy Freikorps Oppeln
Best Tactiek 532 EXPO
37% Balbezit 63%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
30.9 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten good
weak Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Samba Ba passt de bal zonder na te denken. Divino probeert naar een medespeler te passen. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Freikorps Oppeln 1:0

9e minuut.
Divino passt de bal in één keer door. Toomsalu rent richting de bal. Toomsalu passt de bal in één keer door. Pajor is nu in balbezit. Pajor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Brygoła geeft een lange en hoge pass. Pajor kopt de bal weg. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Freikorps Oppeln 2:0

33e minuut.
Pelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Toomsalu met een snelle inworp. Divino rent richting de bal. Divino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Girardin probeert naar een medespeler te passen. Libérati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libérati passt de bal in één keer door. Ceyhan rent richting de bal. Ceyhan schiet op doel. Deląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 49%, Freikorps Oppeln 51%.
FC Ostrowy - Freikorps Oppeln 2:0

46e minuut.
Čopák speelt de bal door. Pelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzer geeft een lange en hoge pass. Olek rent richting de bal. Olek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba passt de bal met de wreef. Mur rent richting de bal. Mur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Libérati verovert de bal door een tackle van achteren. Pelyněk is nu in balbezit. Olek verovert de bal door een tackle van achteren. Olek draait met de bal, schiet en ... Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Strungăreanu geeft een hoge lob. Pelzer kopt de bal weg. Matias heeft problemen om de bal te vangen. Pinga is nu in balbezit. Olek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Olek rent richting de bal. Olek passt de bal in één keer door. Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceyhan haalt uit met een fantastische trap. Deląg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Freikorps Oppeln 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 60%, Freikorps Oppeln 40%.
FC Ostrowy - Freikorps Oppeln 2:1