Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C K S AK.K. Stukostrachy Sosnowiec
nowy sezon Tactiek Metro 2033
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 46
excellent Schieten solid
adequate Passen average
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Klungelig pakt Łoboda de bal. Michelis rent richting de bal. Michelis met een sublieme pass. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 1:0

9e minuut.
Jerez probeert naar een medespeler te passen. Michelis is nu in balbezit. Michelis geeft een lange en hoge pass. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Taliana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Taliana rent richting de bal. Taliana geeft een lange en hoge pass. Imbruglia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 2:0

22e minuut.
Chrobak geeft een hoge lob. Vela bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łoboda. Łoboda krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Boccardo probeert naar een medespeler te passen. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko speelt de bal door. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel. Tokgözlü verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 3:0

36e minuut.
Chrobak is nu in balbezit. Chrobak passt de bal met de wreef. Šimunac is nu in balbezit. Šimunac probeert naar een medespeler te passen. Cassanelli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Miodziek verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski geeft de bal voor. Cassanelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Alexandru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 4:0

41e minuut.
Chrobak verovert de bal door een tackle van achteren. Šimunac begaat een overtreding. Chrobak raakt geblesseerd tijdens het duel. Chrobak met een snel genomen vrije trap. Korwin-Mikke krijgt zijn hoofd ertegen. Tokgözlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 32%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 68%.
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 4:0

50e minuut.
Kobarynko speelt de bal door. Chrobak is nu in balbezit. Chrobak passt de bal zonder na te denken. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Alexandru bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 5:0

50e minuut.
Kiepura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ordódy komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccardo is nu in balbezit. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia schiet op doel. Paal!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Korwin-Mikke stond buitenspel. Krzyżan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kiepura rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Błaś. Kiepura raakt geblesseerd tijdens het duel. Wamsteker zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzyżan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Šimunac kopt de bal weg. Błaś heeft problemen om de bal te vangen. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker geeft een hoge lob. Ordódy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 35%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 65%.
C K S - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 5:0