Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln FORZA-WROCŁAW
532 EXPO Tactiek ok
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 39.2
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Pinga verovert de bal door een tackle van achteren. Pinga speelt de bal door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - FORZA-WROCŁAW 1:0

13e minuut.
Mateev speelt de bal door. Šepelj rent richting de bal. Šepelj passt de bal zonder na te denken. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Młocek verovert de bal door een tackle van achteren. Młocek passt de bal zonder na te denken. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk verovert de bal door een tackle van achteren. von Falk haalt uit met een fantastische trap. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Pelzer de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pietroń kopt de bal weg. Młocek rent richting de bal. Brygoła tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brygoła krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daar is Młocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Falk rent richting de bal. Młocek bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk is nu in balbezit. von Falk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Čopák heeft problemen om de bal te vangen. Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Girardin passt de bal met de wreef. Ceyhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceyhan haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 50%, FORZA-WROCŁAW 50%.
Freikorps Oppeln - FORZA-WROCŁAW 1:0

66e minuut.
Młocek probeert naar een medespeler te passen. Šepelj is nu in balbezit. Šepelj passt de bal in één keer door. von Falk is nu in balbezit. von Falk draait met de bal, schiet en ... Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pelzer is nu in balbezit. Pelzer met een sublieme pass. Młocek rent richting de bal. Młocek haalt uit met een fantastische trap. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Freikorps Oppeln - FORZA-WROCŁAW 1:1

83e minuut.
von Falk rent richting de bal. Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk onderschept slim de pass. von Falk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anuszkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Girardin is nu in balbezit. Šepelj onderschept slim de pass. Šepelj speelt de bal door. von Falk rent richting de bal. von Falk haalt uit met een fantastische trap. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 45%, FORZA-WROCŁAW 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Freikorps Oppeln - FORZA-WROCŁAW 1:1