Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrowy WRT
Best Tactiek WRT_41212
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 37.5
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


6e minuut.
Pelyněk heeft problemen om de bal te vangen. Woitexem is nu in balbezit. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lezano kopt de bal weg. Daar is Woitexem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesiekierski rent richting de bal. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Portillo speelt de bal door. Samba Ba rent richting de bal. Samba Ba probeert naar een medespeler te passen. Rostor rent richting de bal. Rostor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zieleziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:1

27e minuut.
Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Weisz speelt de bal door. Lezano rent richting de bal. Lezano passt de bal in één keer door. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 54%, WRT 46%.
FC Ostrowy - WRT 0:2

48e minuut.
Schuurman kopt de bal weg. Daar is Weisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weisz geeft een hoge lob. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Antaras bokst de bal weg. Klungelig pakt Portillo de bal. Lezano rent richting de bal. Lezano draait met de bal, schiet en ... Antaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Megahid rent richting de bal. Mur begaat een overtreding. Megahid raakt geblesseerd tijdens het duel. Weisz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zieleziński de bal. Zieleziński geeft de bal voor. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gorzała passt de bal zonder na te denken. Świderek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matias. Matias krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Rotocki is nu in balbezit. Rotocki passt de bal zonder na te denken. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:3

64e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Woitexem de bal. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:4

65e minuut.
Rostor rent richting de bal. Mur is nu in balbezit. Gorzała begaat een overtreding. Gorzała krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Matias raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deląg komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Pelyněk probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński rent richting de bal. Strungăreanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Strungăreanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Toomsalu passt de bal in één keer door. Pelyněk probeert naar een medespeler te passen. Woitexem rent richting de bal. Woitexem schiet op doel. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:5

73e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała passt de bal in één keer door. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap. Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Świderek passt de bal in één keer door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:6

79e minuut.
Daar is Snopek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snopek geeft een lange en hoge pass. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem heeft problemen om de bal te vangen. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:7

87e minuut.
Rotocki geeft de bal voor. Weisz speelt de bal door. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Świderek geeft een lange en hoge pass. Woitexem rent richting de bal. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal in één keer door. Woitexem is nu in balbezit. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. Antaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - WRT 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 63%, WRT 37%.
FC Ostrowy - WRT 0:8

WRT