Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C K S FC Ostrowy
nowy sezon Tactiek Best
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
51.9 gemiddelde waardering 29.4
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


14e minuut.
Gąsowski geeft de bal voor. Cassanelli is nu in balbezit. Strungăreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cassanelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Imbruglia neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Antaras niet meer kan verder spelen. Deląg komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Pelyněk probeert naar een medespeler te passen. Biesiekierski is nu in balbezit. Cassanelli onderschept slim de pass. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Šimunac is nu in balbezit. Šimunac geeft een hoge lob. Cassanelli kopt de bal weg. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Taliana met de inworp. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli passt de bal in één keer door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Michelis is nu in balbezit. Michelis speelt de bal door. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Deląg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 1:0

33e minuut.
Daar is Wamsteker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wamsteker geeft een lange en hoge pass. Michelis rent richting de bal. Michelis haalt uit met een fantastische trap. Deląg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 2:0

35e minuut.
Gąsowski is nu in balbezit. Gąsowski geeft een hoge lob. Michelis kopt de bal weg. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Deląg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia passt de bal in één keer door. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Matias verovert de bal door een tackle van achteren. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 27%, FC Ostrowy 73%.
C K S - FC Ostrowy 2:0

48e minuut.
Michelis probeert naar een medespeler te passen. Taliana rent richting de bal. Taliana passt de bal zonder na te denken. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel. Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Michelis is nu in balbezit. Michelis met een sublieme pass. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 3:0

49e minuut.
Taliana passt de bal zonder na te denken. Wamsteker rent richting de bal. Wamsteker geeft een lange en hoge pass. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiepura komt het veld opgelopen. Gąsowski met een snelle inworp. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Deląg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 4:0

54e minuut.
Imbruglia controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ordódy komt het veld opgelopen. Pelyněk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Šimunac kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Deląg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Taliana passt de bal in één keer door. Gąsowski is nu in balbezit. Gąsowski met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Deląg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal rolt over de achterlijn. Krzyżan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Krzyżan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski passt de bal met de wreef. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Krzyżan de bal. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 5:0

66e minuut.
Kiepura rent richting de bal. Ordódy is nu in balbezit. Krzyżan rent richting de bal. Krzyżan schiet op doel. Deląg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 6:0

67e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Matias passt de bal zonder na te denken. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 7:0

69e minuut.
Biesiekierski geeft een hoge lob. Inworp. Gąsowski met een snelle inworp. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan schiet op doel. Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 8:0

71e minuut.
Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Ordódy is nu in balbezit. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 9:0

72e minuut.
Gąsowski met de inworp. Daar is Krzyżan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzyżan speelt de bal door. Klungelig pakt Kiepura de bal. Kiepura haalt uit met een fantastische trap. Deląg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ordódy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Portillo de bal onder controle te krijgen. Krzyżan rent richting de bal. Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Biesiekierski geeft de bal voor. Inworp. Gąsowski met de inworp. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Jerez kopt de bal weg. Strungăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura is nu in balbezit. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel. Deląg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FC Ostrowy 10:0

81e minuut.
Mur passt de bal in één keer door. Matias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ordódy de bal. Kiepura rent richting de bal. Kiepura schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Biesiekierski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gąsowski is nu in balbezit. Gąsowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ordódy is nu in balbezit. Ordódy passt de bal met de wreef. Strungăreanu speelt de bal door. Ordódy rent richting de bal. Ordódy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 17%, FC Ostrowy 83%.
C K S - FC Ostrowy 10:0