Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZA-WROCŁAW Man at work
ok Tactiek 2021
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten solid
average Passen good
good Verdedigen adequate


16e minuut.
Šepelj is nu in balbezit. Šepelj geeft de bal voor. von Falk rent richting de bal. von Falk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:0

40e minuut.
Urtizberea rent richting de bal. Alghisio rent richting de bal. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:1

44e minuut.
Alończyk rent richting de bal. Alghisio is nu in balbezit. Urtizberea onderschept slim de pass. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:2

44e minuut.
Daar is Młocek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alończyk is nu in balbezit. Candar rent richting de bal. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 65%, Man at work 35%.
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:2

48e minuut.
Ryvola passt de bal zonder na te denken. Peloza speelt de bal door. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:3

50e minuut.
Pietroń geeft een lange en hoge pass. Ferrante kopt de bal weg. Heras probeert naar een medespeler te passen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:4

51e minuut.
von Falk met een sublieme pass. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Peloza verovert de bal door een tackle van achteren. Peloza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heras geeft de bal voor. Alończyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:5

76e minuut.
Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Peloza rent richting de bal. Peloza speelt de bal door. Urtizberea heeft problemen om de bal te vangen. Urtizberea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Candar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peloza met een snelle inworp. Klungelig pakt Ryvola de bal. Ryvola geeft een hoge lob. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 62%, Man at work 38%.
FORZA-WROCŁAW - Man at work 1:5