Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man at work FORZA-WROCŁAW
2021 Tactiek ok
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen good


14e minuut.
Pietroń probeert de bal met de borst te controleren. Heras onderschept slim de pass. Heras geeft een hoge lob. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Peloza passt de bal in één keer door. Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 1:0

24e minuut.
Balatoni onderschept slim de pass. Šepelj rent richting de bal. Šepelj speelt de bal door. von Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. von Falk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 1:1

26e minuut.
Kontodimos met een harde bal richting middenveld. Ryvola kopt de bal weg. Mateev is nu in balbezit. Peloza onderschept slim de pass. Peloza haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Heras is nu in balbezit. Heras geeft een hoge lob. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel. Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 2:1

36e minuut.
Heras is nu in balbezit. Heras geeft een hoge lob. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ryvola geeft de bal voor. Daar is Alghisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 39%, FORZA-WROCŁAW 61%.
Man at work - FORZA-WROCŁAW 3:1

52e minuut.
Ferrante geeft een hoge lob. Alończyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Alghisio de bal. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 4:1

55e minuut.
Amantegui is nu in balbezit. Amantegui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryvola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peloza geeft de bal voor. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Alghisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 5:1

61e minuut.
Heras speelt de bal door. Ryvola rent richting de bal. Ryvola passt de bal zonder na te denken. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 6:1

65e minuut.
Cortés probeert de bal met de borst te controleren. Młocek rent richting de bal. Cortés maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cortés moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cortés schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Daar is Alończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alghisio is nu in balbezit. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 7:1

69e minuut.
Fenyvesi speelt de bal door. Ryvola rent richting de bal. Ryvola geeft een hoge lob. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 8:1

70e minuut.
Klungelig pakt Krasucki de bal. Amantegui rent richting de bal. Amantegui passt de bal zonder na te denken. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel. Kontodimos bokst de bal weg.

80e minuut.
Heras rent richting de bal. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi geeft een lange en hoge pass. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Alghisio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heras met een snelle inworp. Peloza is nu in balbezit. Peloza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alghisio rent richting de bal. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyvesi rent richting de bal. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FORZA-WROCŁAW 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 29%, FORZA-WROCŁAW 71%.
Man at work - FORZA-WROCŁAW 9:1