Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln Ks Amator
532 EXPO Tactiek ml2
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
36.8 gemiddelde waardering 50.3
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen formidable


7e minuut.
Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke passt de bal in één keer door. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:1

16e minuut.
Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły onderschept slim de pass. Ciepły passt de bal in één keer door. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Olek is nu in balbezit. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco geeft de bal voor. Tyapushkin krijgt zijn hoofd ertegen. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:2

25e minuut.
Van Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoecke geeft een hoge lob. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Čopák de bal. Van Hoecke geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Olek rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 58%, Ks Amator 42%.
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:2

54e minuut.
Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Van Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Van Hoecke met een sublieme pass. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:3

60e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Daar is Anuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:4

74e minuut.
Pacheco passt de bal met de wreef. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ceschi onderschept slim de pass. Ceschi met een sublieme pass. Klungelig pakt Tyapushkin de bal. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceyhan onderschept slim de pass. Ceyhan probeert naar een medespeler te passen. Mihu rent richting de bal. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Balíček bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 67%, Ks Amator 33%.
Freikorps Oppeln - Ks Amator 0:5