Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Amator Freikorps Oppeln
ml2 Tactiek 532 EXPO
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 35.6
zeer goed Schieten matig
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Tognin de bal. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin onderschept slim de pass. Tyapushkin schiet op doel. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 1:0

10e minuut.
Pelzer geeft een hoge lob. Libérati speelt de bal door. Ceyhan is nu in balbezit. Ceyhan haalt uit met een fantastische trap. Bárányos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 1:1

12e minuut.
Olek met een sublieme pass. Tognin is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 2:1

25e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco passt de bal in één keer door. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel geeft een lange en hoge pass. Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Balíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 3:1

36e minuut.
Mihu passt de bal met de wreef. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły geeft de bal voor. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ceschi rent richting de bal. Ceschi speelt de bal door. Klungelig pakt Tyapushkin de bal. Tyapushkin schiet op doel. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 4:1

40e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Tyapushkin is nu in balbezit. Mihu is nu in balbezit. Mihu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelzer rent richting de bal. Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ceschi met een sublieme pass. Ciepły met een sublieme pass. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 5:1

44e minuut.
Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi met een sublieme pass. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 34%, Freikorps Oppeln 66%.
Ks Amator - Freikorps Oppeln 5:1

49e minuut.
Ciepły verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Freikorps Oppeln 6:1

55e minuut.
Venczel kopt de bal weg. Ciepły geeft een hoge lob. Mihu kopt de bal weg. Tyapushkin heeft problemen om de bal te vangen. Tyapushkin schiet op doel. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Van Hoecke passt de bal zonder na te denken. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Van Hoecke de bal. Van Hoecke geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Brygoła heeft problemen om de bal te vangen. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi passt de bal zonder na te denken. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Libérati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceschi passt de bal zonder na te denken. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brygoła met de inworp. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin schiet op doel. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 39%, Freikorps Oppeln 61%.
Ks Amator - Freikorps Oppeln 6:1