Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man at work FC Ostrowy
2021 Tactiek Best
60% Balbezit 40%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 31.8
goed Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba rent richting de bal. Met opzet legt Garsta zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Garsta moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Garsta schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Heras speelt de bal door. Alończyk rent richting de bal. Alończyk passt de bal met de wreef. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alończyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urtizberea neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Antaras bokst de bal weg.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toomsalu met de inworp. Divino geeft de bal voor. Klungelig pakt Mur de bal. Mur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Heras kopt de bal weg. Pelyněk is nu in balbezit. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 1:0

26e minuut.
Ryvola met een sublieme pass. Heras geeft een hoge lob. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 2:0

28e minuut.
Ryvola is nu in balbezit. Ryvola passt de bal zonder na te denken. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea speelt de bal door. Pelyněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 3:0

38e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Alończyk rent richting de bal. Portillo is nu in balbezit. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Antaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Peloza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryvola speelt de bal door. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 51%, FC Ostrowy 49%.
Man at work - FC Ostrowy 4:0

47e minuut.
Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo met een sublieme pass. Ryvola is nu in balbezit. Ryvola geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Antaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Samba Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza begaat een overtreding. Samba Ba raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Samba Ba kan niet meer verder spelen. Deląg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Peloza rent richting de bal. Peloza probeert naar een medespeler te passen. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea schiet op doel. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 5:0

71e minuut.
Park raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hazer komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ferrante geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alończyk stond buitenspel. Biesiekierski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Alończyk passt de bal zonder na te denken. Hazer is nu in balbezit. Hazer geeft een hoge lob. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Peloza speelt de bal door. Ryvola speelt de bal door. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mur controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Balatoni neemt vlug de vrije trap. Pelyněk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel. Antaras bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 6:0

87e minuut.
Biesiekierski is nu in balbezit. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk geeft de bal voor. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - FC Ostrowy 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 39%, FC Ostrowy 61%.
Man at work - FC Ostrowy 7:0