Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrowy Man at work
Best Tactiek 2021
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
31.1 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Divino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ryvola met de inworp. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Peloza rent richting de bal. Peloza speelt de bal door. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:1

11e minuut.
Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk passt de bal met de wreef. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:2

12e minuut.
Kuperus rent richting de bal. Kuperus passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Mur verovert de bal door een tackle van achteren. Mur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Heras geeft een lange en hoge pass. Alończyk kopt de bal weg. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:3

18e minuut.
Ryvola passt de bal zonder na te denken. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi haalt uit met een fantastische trap. Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:4

25e minuut.
Divino passt de bal met de wreef. Ryvola rent richting de bal. Ryvola geeft een lange en hoge pass. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel. Antaras bokst de bal weg.

28e minuut.
Biesiekierski geeft een hoge lob. Inworp. Ryvola met een snelle inworp. Peloza rent richting de bal. Peloza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fenyvesi de bal onder controle te krijgen. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mur bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatoni onderschept slim de pass. Balatoni geeft een hoge lob. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Antaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:5

37e minuut.
Alończyk kopt de bal weg. Fenyvesi rent richting de bal. Biesiekierski rent richting de bal. Fenyvesi verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kuperus rent richting de bal. Kuperus geeft een hoge lob. Cardoso geeft een hoge lob. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. Heras geeft een hoge lob. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 61%, Man at work 39%.
FC Ostrowy - Man at work 0:5

57e minuut.
Heras onderschept slim de pass. Heras geeft een hoge lob. Fenyvesi is nu in balbezit. Fenyvesi draait met de bal, schiet en ... Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:6

67e minuut.
Heras geeft een lange en hoge pass. Fenyvesi kopt de bal weg. Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Antaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Man at work 0:7

78e minuut.
Daar is Heras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza passt de bal in één keer door. Ryvola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryvola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Strungăreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heras is nu in balbezit. Heras geeft een hoge lob. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Antaras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 64%, Man at work 36%.
FC Ostrowy - Man at work 0:7