Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C K S FORZA-WROCŁAW
nowy sezon Tactiek ok
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 39.1
formidabel Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Kiepura is nu in balbezit. Kiepura passt de bal met de wreef. Michelis met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wamsteker passt de bal zonder na te denken. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura speelt de bal door. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Alghisio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kiepura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kiepura passt de bal zonder na te denken. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis geeft de bal voor. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cassanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis passt de bal in één keer door. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Alghisio geeft een lange en hoge pass. Kiepura met een sublieme pass. Klungelig pakt Michelis de bal. Michelis passt de bal zonder na te denken. Cassanelli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiepura geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Krasucki de bal onder controle te krijgen. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Wamsteker met een sublieme pass. Amantegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia schiet op doel. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FORZA-WROCŁAW 1:0

45e minuut.
Wamsteker speelt de bal door. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - FORZA-WROCŁAW 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 30%, FORZA-WROCŁAW 70%.
C K S - FORZA-WROCŁAW 2:0

47e minuut.
Vela kopt de bal weg. Gąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsowski speelt de bal door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gąsowski met een sublieme pass. Michelis probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Inworp. Ordódy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Candar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michelis met een snelle inworp. Ordódy rent richting de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Muñiz Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank verovert de bal door een tackle van achteren. Frank probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alghisio verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ordódy de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 28%, FORZA-WROCŁAW 72%.
C K S - FORZA-WROCŁAW 2:0