Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZA-WROCŁAW C K S
ok Tactiek nowy sezon
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


10e minuut.
Mateev rent richting de bal. Michelis verovert de bal door een tackle van achteren. Michelis passt de bal met de wreef. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. Kontodimos bokst de bal weg.

13e minuut.
Michelis is nu in balbezit. Michelis passt de bal zonder na te denken. Gąsowski met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Cassanelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:1

16e minuut.
Jerez met een sublieme pass. Klungelig pakt Wamsteker de bal. Wamsteker passt de bal met de wreef. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:2

18e minuut.
Gąsowski speelt de bal door. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia passt de bal zonder na te denken. Michelis rent richting de bal. Michelis haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gąsowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mateev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:3

21e minuut.
Daar is Gąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsowski passt de bal in één keer door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:4

23e minuut.
Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis passt de bal zonder na te denken. Krasucki is nu in balbezit. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Michelis rent richting de bal. Michelis passt de bal zonder na te denken. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:5

29e minuut.
Imbruglia heeft problemen om de bal te vangen. Mateev is nu in balbezit. Michelis verovert de bal door een tackle van achteren. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Imbruglia rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gąsowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michelis is nu in balbezit. Michelis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Taliana probeert naar een medespeler te passen. Michelis is nu in balbezit. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alghisio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wamsteker passt de bal in één keer door. Alghisio rent richting de bal. Cassanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cassanelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:6

36e minuut.
Michelis probeert naar een medespeler te passen. Taliana rent richting de bal. Taliana passt de bal in één keer door. Wamsteker geeft een hoge lob. Cassanelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wamsteker is nu in balbezit. Wamsteker geeft de bal voor. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 86%, C K S 14%.
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:7

49e minuut.
Michelis rent richting de bal. Michelis passt de bal in één keer door. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cassanelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kiepura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Ordódy komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mateev rent richting de bal. Taliana verovert de bal door een tackle van achteren. Taliana met een sublieme pass. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy schiet op doel. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:8

59e minuut.
Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia passt de bal zonder na te denken. Kiepura probeert de bal aan de voet te houden. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Krzyżan onderschept slim de pass. Krzyżan passt de bal in één keer door. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:9

68e minuut.
Pietroń is nu in balbezit. Ordódy onderschept slim de pass. Taliana is nu in balbezit. Ordódy rent richting de bal. Ordódy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mateev is nu in balbezit. Kiepura verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepura met een sublieme pass. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos bokst de bal weg.

82e minuut.
Taliana bereikt de bal nog maar net als eerste. Taliana passt de bal zonder na te denken. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker geeft de bal voor. Ordódy is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kontodimos trapt de bal weg. Taliana is nu in balbezit. Taliana geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzyżan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Šepelj speelt de bal door. Klungelig pakt Gąsowski de bal. Gąsowski met een sublieme pass. Krzyżan rent richting de bal. Krzyżan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Kiepura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiepura passt de bal met de wreef. Ordódy rent richting de bal. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 80%, C K S 20%.
FORZA-WROCŁAW - C K S 0:10