Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec Freikorps Oppeln
Metro 2033 Tactiek 532 EXPO
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 37.3
very good Schieten average
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Błaś verovert de bal door een tackle van achteren. Błaś geeft de bal voor. Korwin-Mikke kopt de bal weg. Łoboda is nu in balbezit. Łoboda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Topolus is nu in balbezit. Topolus passt de bal met de wreef. Łoboda met een sublieme pass. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Brygoła probeert de bal aan de voet te houden. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Łoboda rent richting de bal. Łoboda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Boccardo met een sublieme pass. Kobarynko heeft problemen om de bal te vangen. Kobarynko speelt de bal door. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Libérati is nu in balbezit. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelzer. Kobarynko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kobarynko kan niet meer verder spelen. Maciągowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 40%, Freikorps Oppeln 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Freikorps Oppeln 0:0

46e minuut.
Korwin-Mikke geeft de bal voor. Łoboda probeert de bal aan de voet te houden. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoboda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miodziek rent richting de bal. Miodziek passt de bal met de wreef. Chrobak rent richting de bal. Chrobak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Freikorps Oppeln 1:0

59e minuut.
Błaś passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Čopák de bal onder controle te krijgen. Łoboda speelt de bal door. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ceyhan rent richting de bal. Bafia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceyhan. Ceyhan krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tognin heeft problemen om de bal te vangen. Tognin speelt de bal door. Chrobak rent richting de bal. Chrobak passt de bal zonder na te denken. Korwin-Mikke is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Topolus zal de hoekschop nemen. Łoboda is nu in balbezit. Łoboda draait met de bal, schiet en ... Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Freikorps Oppeln 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 41%, Freikorps Oppeln 59%.
AK.K. Stukostrachy Sosnowiec - Freikorps Oppeln 2:0