Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln AK.K. Stukostrachy Sosnowiec
532 EXPO Tactiek Metro 2033
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 45.2
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Korwin-Mikke kopt de bal weg. Chrobak heeft problemen om de bal te vangen. Čopák schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Čopák krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Anuszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Topolus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobarynko is nu in balbezit. Kobarynko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Özersen geeft een lange en hoge pass. Łoboda is nu in balbezit. Čopák met een sublieme pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kobarynko passt de bal in één keer door. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Łoboda rent richting de bal. Łoboda haalt uit met een fantastische trap. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Girardin kopt de bal weg. Klungelig pakt Libérati de bal. Chrobak speelt de bal door. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ... Balíček bokst de bal weg.

43e minuut.
Łoboda probeert naar een medespeler te passen. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel. Anuszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 58%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 42%.
Freikorps Oppeln - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:1

47e minuut.
Chrobak met een sublieme pass. Łoboda speelt de bal door. Kobarynko met een sublieme pass. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2

48e minuut.
Pinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke speelt de bal door. Łoboda rent richting de bal. Łoboda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Özersen de bal onder controle te krijgen. Libérati bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błaś krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Chrobak met een sublieme pass. Girardin probeert naar een medespeler te passen. Brygoła rent richting de bal. Chrobak verovert de bal door een tackle van achteren. Chrobak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Girardin is nu in balbezit. Kobarynko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobarynko met een sublieme pass. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:3

76e minuut.
Chrobak kopt de bal weg. Klungelig pakt Błaś de bal. Błaś geeft een hoge lob. Łoboda is nu in balbezit. Łoboda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tognin geeft de bal voor. Inworp. Bafia met de inworp. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 54%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 46%.
Freikorps Oppeln - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:3