Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Amator WRT
ml2 Tactiek WRT_41212
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten zwak
goed Passen goed
formidabel Verdedigen goed


19e minuut.
Megahid is nu in balbezit. Tyapushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Tyapushkin speelt de bal door. Mihu is nu in balbezit. Mihu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ceschi met een sublieme pass. Ciepły geeft een hoge lob. Daar is Schuurman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke schiet op doel. Sponholz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 41%, WRT 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Amator - WRT 0:0

46e minuut.
Stathakis komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Świderek passt de bal met de wreef. Sempels is nu in balbezit. Woitexem maakt een afschuwelijke overtreding. Woitexem krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Schuurman geeft een lange en hoge pass. Pacheco kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotocki de bal. Ciepły geeft een hoge lob. Snopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Megahid de bal. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - WRT 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świderek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stathakis geeft een lange en hoge pass. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciepły geeft een lange en hoge pass. Van Hoecke kopt de bal weg. Megahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Kossak komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin schiet op doel. Sponholz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - WRT 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 47%, WRT 53%.
Ks Amator - WRT 2:0
WRT