Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT Ks Amator
WRT_41212 Tactiek ml2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.4 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten goed
solide Passen goed
goed Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Ciepły geeft een hoge lob. Daar is Rotocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu probeert naar een medespeler te passen. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Ks Amator 0:1

4e minuut.
Laczi rent richting de bal. Woitexem onderschept slim de pass. Venczel rent richting de bal. Woitexem onderschept slim de pass. Woitexem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WRT - Ks Amator 1:1

11e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke geeft een hoge lob. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu passt de bal in één keer door. Van Hoecke speelt de bal door. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - Ks Amator 1:2

18e minuut.
Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke met een sublieme pass. Megahid rent richting de bal. Tyapushkin onderschept slim de pass. Tyapushkin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Snopek kopt de bal weg. Stathakis met een sublieme pass. Palm rent richting de bal. Palm geeft een lange en hoge pass. Woitexem krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tyapushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Tyapushkin geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Megahid de bal onder controle te krijgen. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 56%, Ks Amator 44%.
WRT - Ks Amator 1:2

72e minuut.
Schuurman geeft de bal voor. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een hoge lob. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Schuurman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megahid rent richting de bal. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Palm met de inworp. Stathakis is nu in balbezit. Stathakis passt de bal zonder na te denken. Lezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano draait met de bal, schiet en ... Paal! Bárányos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tyapushkin is nu in balbezit. Megahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin onderschept slim de pass. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Sponholz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 56%, Ks Amator 44%.
WRT - Ks Amator 1:2
WRT