Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ostrowy Ks Amator
Best Tactiek ml2
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
30.6 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Daar is Samba Ba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihu geeft de bal voor. Samba Ba probeert de bal aan de voet te houden. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin schiet op doel. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Toomsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Toomsalu geeft een lange en hoge pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:1

15e minuut.
Matias kopt de bal weg. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Divino. Divino krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Ciepły is nu in balbezit. Strungăreanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strungăreanu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft de bal voor. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:2

42e minuut.
Hirt rent richting de bal. Hirt geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin schiet op doel. Antaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 59%, Ks Amator 41%.
FC Ostrowy - Ks Amator 0:3

50e minuut.
Toomsalu met een snelle inworp. Pelyněk is nu in balbezit. Pelyněk geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Antaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Ciepły met de inworp. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ciepły rent richting de bal. Ciepły geeft de bal voor. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:4

72e minuut.
Venczel probeert de bal met de borst te controleren. Mur rent richting de bal. Venczel begaat een overtreding. Venczel krijgt een gele kaart. Mur raakt geblesseerd tijdens het duel. Samba Ba met een snel genomen vrije trap. Pajor maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Biesiekierski probeert de bal met de borst te controleren. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin passt de bal met de wreef. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelyněk heeft problemen om de bal te vangen. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:5

76e minuut.
Van Hoecke rent richting de bal. Ceschi probeert naar een medespeler te passen. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi is nu in balbezit. Ceschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin geeft een lange en hoge pass. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:6

86e minuut.
Ceschi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolýbik komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Samba Ba is nu in balbezit. Kolýbik onderschept slim de pass. Mihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu draait met de bal, schiet en ... Antaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostrowy - Ks Amator 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostrowy 54%, Ks Amator 46%.
FC Ostrowy - Ks Amator 0:7