Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Amator FC Ostrowy
ml2 Tactiek Best
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 29.7
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
very good Verdedigen weak


10e minuut.
Daar is Ceschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke passt de bal in één keer door. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Toomsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi onderschept slim de pass. Ceschi passt de bal met de wreef. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke geeft een hoge lob. Antaras bokst de bal weg.

20e minuut.
Ciepły heeft problemen om de bal te vangen. Ciepły geeft de bal voor. Van Hoecke is nu in balbezit. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Van Hoecke heeft problemen om de bal te vangen. Tyapushkin rent richting de bal. Pelyněk onderschept slim de pass. Ceschi verovert de bal door een tackle van achteren. Ceschi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Samba Ba de bal. Mihu is nu in balbezit. Biesiekierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Deląg de bal. Deląg geeft de bal voor. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke geeft de bal voor. Mihu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Van Hoecke passt de bal zonder na te denken. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi passt de bal met de wreef. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. Antaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Matias kopt de bal weg. Van Hoecke rent richting de bal. Van Hoecke geeft de bal voor. Mihu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 28%, FC Ostrowy 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Amator - FC Ostrowy 0:0

46e minuut.
Toomsalu heeft problemen om de bal te vangen. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi rent richting de bal. Mihu rent richting de bal. Mihu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Ceschi rent richting de bal. Biesiekierski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceschi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco met een snel genomen vrije trap. Pelyněk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke onderschept slim de pass. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Portillo rent richting de bal. Ceschi onderschept slim de pass. Ceschi geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihu is nu in balbezit. Mihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FC Ostrowy 1:0

57e minuut.
Daar is Pajor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyapushkin is nu in balbezit. Pajor is nu in balbezit. Tyapushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Deląg begaat een overtreding. Ciepły is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ciepły bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepły passt de bal in één keer door. Ceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceschi schiet op doel. Antaras bokst de bal weg.

63e minuut.
Ceschi is nu in balbezit. Samba Ba met een sublieme pass. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Antaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FC Ostrowy 2:0

74e minuut.
Mur controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Laczi neemt vlug de vrije trap. Pelyněk probeert de bal met de borst te controleren. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Antaras bokst de bal weg.

79e minuut.
Ceschi passt de bal met de wreef. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke passt de bal zonder na te denken. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin schiet op doel. Antaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Toomsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke verovert de bal door een tackle van achteren. Van Hoecke geeft een hoge lob. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Antaras bokst de bal weg. Matias rent richting de bal. Tyapushkin verovert de bal door een tackle van achteren. Tyapushkin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Klungelig pakt Portillo de bal. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin passt de bal met de wreef. Van Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Hoecke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Samba Ba kopt de bal weg. Biesiekierski heeft problemen om de bal te vangen. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap. Antaras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 28%, FC Ostrowy 72%.
Ks Amator - FC Ostrowy 2:0