Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZA-WROCŁAW AK.K. Stukostrachy Sosnowiec
ok Tactiek Metro 2033
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
0 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten very good
average Passen average
good Verdedigen average


7e minuut.
Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepelj begaat een overtreding. Maciągowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maciągowski kan niet meer verder spelen. Jędras komt het veld opgelopen. Błaś met een snel genomen vrije trap. Daar is Korwin-Mikke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mateev is nu in balbezit. Topolus verovert de bal door een tackle van achteren. Topolus geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jędras verovert de bal door een tackle van achteren. Jędras geeft een lange en hoge pass. Łoboda kopt de bal weg. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:1

17e minuut.
Muñiz Fernández passt de bal in één keer door. Amantegui probeert naar een medespeler te passen. Topolus is nu in balbezit. Topolus speelt de bal door. Korwin-Mikke is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZA-WROCŁAW - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2

29e minuut.
Chrobak passt de bal zonder na te denken. Łoboda is nu in balbezit. Łoboda passt de bal in één keer door. Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ... Kontodimos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 49%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 51%.
FORZA-WROCŁAW - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2

65e minuut.
Daar is Alghisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Łoboda. Łoboda krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kontodimos trapt de bal weg van het doel. Błaś kopt de bal weg. Daar is Candar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke haalt uit met een fantastische trap. Kontodimos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Klungelig pakt Łoboda de bal. Łoboda passt de bal zonder na te denken. Alghisio is nu in balbezit. Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrobak is nu in balbezit. Chrobak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Miodziek met een sublieme pass. Topolus speelt de bal door. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alghisio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Topolus controleert de bal met de borst. Chrobak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak geeft een hoge lob. Łoboda rent richting de bal. Łoboda draait met de bal, schiet en ... Kontodimos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alghisio verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Alghisio rent richting de bal. Alghisio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Topolus met de inworp. Jędras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZA-WROCŁAW 65%, AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 35%.
FORZA-WROCŁAW - AK.K. Stukostrachy Sosnowiec 0:2