Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln C K S
532 EXPO Tactiek nowy sezon
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.9 gemiddelde waardering 53.8
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


23e minuut.
Šimunac is nu in balbezit. Šimunac geeft een lange en hoge pass. Daar is Pelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Imbruglia met een sublieme pass. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - C K S 0:1

30e minuut.
Inworp. Gąsowski met een snelle inworp. Čopák bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia schiet op doel. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - C K S 0:2

31e minuut.
Ceyhan kopt de bal weg. Taliana bereikt de bal nog maar net als eerste. Taliana met een sublieme pass. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wamsteker passt de bal in één keer door. Michelis rent richting de bal. Michelis probeert naar een medespeler te passen. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frank geeft de bal voor. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli schiet op doel. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Pelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Pelzer geeft een hoge lob. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis schiet op doel. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pelzer de bal. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - C K S 0:3

37e minuut.
Imbruglia passt de bal in één keer door. Michelis rent richting de bal. Michelis passt de bal zonder na te denken. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - C K S 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 77%, C K S 23%.
Freikorps Oppeln - C K S 0:4

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiepura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Anuszkiewicz rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel. Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ordódy komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kiepura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Imbruglia is nu in balbezit. Kiepura rent richting de bal. Kiepura schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Ordódy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krzyżan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ceyhan geeft een lange en hoge pass. Girardin met een sublieme pass. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Šimunac de bal onder controle te krijgen. Tokgözlü kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Taliana probeert naar een medespeler te passen. Ordódy probeert de bal aan de voet te houden. Krzyżan is nu in balbezit. Krzyżan haalt uit met een fantastische trap. Anuszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 60%, C K S 40%.
Freikorps Oppeln - C K S 0:4