Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C K S Freikorps Oppeln
nowy sezon Tactiek 532 EXPO
53% Balbezit 47%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
56.6 gemiddelde waardering 36.5
formidable Schieten average
adequate Passen average
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Cassanelli kopt de bal weg. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 1:0

5e minuut.
Wamsteker rent richting de bal. Wamsteker speelt de bal door. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 2:0

7e minuut.
Libérati probeert naar een medespeler te passen. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Balíček bokst de bal weg. Cassanelli springt en kopt de bal. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Michelis is nu in balbezit. Michelis passt de bal zonder na te denken. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 3:0

10e minuut.
Imbruglia passt de bal met de wreef. Gąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsowski passt de bal met de wreef. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Imbruglia kopt de bal weg. Tognin is nu in balbezit. Cassanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Anuszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 4:0

17e minuut.
Čopák heeft problemen om de bal te vangen. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia met een sublieme pass. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Anuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Anuszkiewicz kopt de bal weg. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis passt de bal met de wreef. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Jerez geeft een hoge lob. Balíček met een sublieme pass. Wamsteker kopt de bal weg. Gąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Balíček bokst de bal weg.

24e minuut.
Anuszkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Taliana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michelis geeft de bal voor. Imbruglia springt en kopt de bal. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Gąsowski passt de bal met de wreef. Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Frank geeft de bal voor. Taliana geeft een lange en hoge pass. Imbruglia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Libérati is nu in balbezit. Wamsteker onderschept slim de pass. Wamsteker met een sublieme pass. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 5:0

34e minuut.
Michelis passt de bal in één keer door. Wamsteker is nu in balbezit. Wamsteker passt de bal met de wreef. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Pelzer met een sublieme pass. Michelis is nu in balbezit. Michelis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imbruglia de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Balíček bokst de bal weg.

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Gąsowski de bal onder controle te krijgen. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker probeert naar een medespeler te passen. Taliana rent richting de bal. Taliana geeft een hoge lob. Balíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 20%, Freikorps Oppeln 80%.
C K S - Freikorps Oppeln 5:0

48e minuut.
Cassanelli passt de bal zonder na te denken. Taliana is nu in balbezit. Taliana speelt de bal door. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 6:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiepura komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Ordódy komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wamsteker probeert naar een medespeler te passen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Anuszkiewicz is nu in balbezit. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kiepura passt de bal zonder na te denken. Taliana rent richting de bal. Taliana speelt de bal door. Klungelig pakt Ordódy de bal. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gąsowski speelt de bal door. Čopák rent richting de bal. Met opzet legt Gąsowski zijn tegenspeler op de grond. Čopák wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Kiepura speelt de bal door. Anuszkiewicz rent richting de bal. Ordódy onderschept slim de pass. Ordódy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Jerez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pinga met de inworp. Libérati is nu in balbezit. Libérati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Jerez onderschept slim de pass. Jerez geeft de bal voor. Krzyżan rent richting de bal. Kiepura rent richting de bal. Kiepura schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - Freikorps Oppeln 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 33%, Freikorps Oppeln 67%.
C K S - Freikorps Oppeln 7:0