Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man at work WRT
2021 Tactiek WRT_41212
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 44.1
goed Schieten goed
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Peloza passt de bal zonder na te denken. Megahid is nu in balbezit. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Stathakis de bal. Ryvola geeft een hoge lob. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 2:0

10e minuut.
Ryvola probeert de bal aan de voet te houden. Stathakis met een sublieme pass. Palm probeert naar een medespeler te passen. Woitexem bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Heras met een sublieme pass. Megahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 3:0

21e minuut.
Balatoni met een sublieme pass. Gillespie rent richting de bal. Stathakis speelt de bal door. Palm bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm geeft een hoge lob. Budziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Snopek geeft de bal voor. Ferrante bereikt de bal nog maar net als eerste. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem draait met de bal, schiet en ... Budziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 3:1

38e minuut.
Snopek kopt de bal weg. Peloza met een sublieme pass. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Sponholz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 50%, WRT 50%.
Man at work - WRT 4:1

59e minuut.
Megahid heeft problemen om de bal te vangen. Megahid probeert naar een medespeler te passen. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ryvola rent richting de bal. Ryvola passt de bal met de wreef. Rotocki rent richting de bal. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ryvola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peloza speelt de bal door. Klungelig pakt Alończyk de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Palm onderschept slim de pass. Palm speelt de bal door. Świderek rent richting de bal. Świderek geeft een lange en hoge pass. Woitexem maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - WRT 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 41%, WRT 59%.
Man at work - WRT 4:2
WRT