Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Amator FORZA-WROCŁAW
ml2 Tactiek ok
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 38.5
solide Schieten redelijk
goed Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Tyapushkin kopt de bal weg. Mihu rent richting de bal. Mihu schiet op doel. Kontodimos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 1:0

8e minuut.
Van Hoecke geeft de bal voor. Candar rent richting de bal. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 2:0

10e minuut.
Kolýbik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolýbik passt de bal in één keer door. Tyapushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyapushkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 3:0

22e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Van Hoecke is nu in balbezit. Van Hoecke speelt de bal door. Ciepły met een sublieme pass. Mihu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tyapushkin passt de bal zonder na te denken. Daar is Mihu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Tyapushkin maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 40%, FORZA-WROCŁAW 60%.
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 3:0

57e minuut.
Šepelj speelt de bal door. Muñiz Fernández is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pacheco. Pacheco krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Hirt geeft de bal voor. Inworp. Muñiz Fernández met de inworp. Šepelj geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepelj verovert de bal door een tackle van achteren. Šepelj probeert naar een medespeler te passen. von Falk is nu in balbezit. von Falk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Van Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Candar rent richting de bal. Kolýbik verovert de bal door een tackle van achteren. Kolýbik speelt de bal door. Ciepły probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Candar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casaccio komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kontodimos probeert naar een medespeler te passen. Pacheco geeft de bal voor. Tyapushkin rent richting de bal. Tyapushkin draait met de bal, schiet en ... Kontodimos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 44%, FORZA-WROCŁAW 56%.
Ks Amator - FORZA-WROCŁAW 4:0