Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man at work Freikorps Oppeln
2021 Tactiek 532 EXPO
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
28 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
48 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


11e minuut.
Urtizberea kopt de bal weg. Klungelig pakt Anuszkiewicz de bal. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 1:0

15e minuut.
Ferrante kan de bal niet met de borst controleren. Ceyhan verovert de bal door een tackle van achteren. Ceyhan probeert naar een medespeler te passen. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek draait met de bal, schiet en ... Budziński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk met een sublieme pass. Ryvola is nu in balbezit. Ryvola geeft een hoge lob. Urtizberea maakt een snoekduik en kopt de bal. Balíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 2:0

22e minuut.
Inworp. Brygoła met een snelle inworp. Heras rent richting de bal. Libérati onderschept slim de pass. Libérati geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Peloza kopt de bal weg. Čopák heeft problemen om de bal te vangen. Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Heras verovert de bal door een tackle van achteren. Heras geeft de bal voor. Alończyk probeert de bal met de borst te controleren. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Čopák passt de bal in één keer door. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Heras geeft de bal voor. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk passt de bal met de wreef. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 3:0

35e minuut.
Heras is nu in balbezit. Heras passt de bal met de wreef. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ryvola rent richting de bal. Girardin rent richting de bal. Ryvola verovert de bal door een tackle van achteren. Ryvola geeft een hoge lob. Urtizberea maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Heras met een snelle inworp. Ryvola is nu in balbezit. Ryvola geeft een hoge lob. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 38%, Freikorps Oppeln 62%.
Man at work - Freikorps Oppeln 4:0

47e minuut.
Tognin kopt de bal weg. Ryvola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryvola geeft de bal voor. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Balíček trapt de bal weg van het doel. Heras rent richting de bal. Brygoła begaat een overtreding. Heras wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

49e minuut.
Urtizberea kopt de bal weg. Daar is Anuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alończyk rent richting de bal. Alończyk schiet op doel. Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 5:0

52e minuut.
Čopák speelt de bal door. Girardin heeft problemen om de bal te vangen. Girardin speelt de bal door. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Libérati kopt de bal weg. Kuperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuperus passt de bal zonder na te denken. Olek is nu in balbezit. Olek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Girardin rent richting de bal. Girardin passt de bal in één keer door. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 6:0

60e minuut.
Pinga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peloza met een sublieme pass. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Klungelig pakt Libérati de bal. Ryvola probeert naar een medespeler te passen. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 7:0

63e minuut.
Tognin geeft een hoge lob. Inworp. Heras met de inworp. Ryvola is nu in balbezit. Ryvola geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Balíček trapt de bal weg. Heras rent richting de bal. Heras passt de bal zonder na te denken. Urtizberea bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Čopák kopt de bal weg. Kuperus met een sublieme pass. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk heeft problemen om de bal te vangen. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Peloza met een sublieme pass. Ryvola rent richting de bal. Ryvola passt de bal in één keer door. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Anuszkiewicz is nu in balbezit. Urtizberea onderschept slim de pass. Urtizberea passt de bal in één keer door. Alończyk rent richting de bal. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Heras met de inworp. Daar is Ryvola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryvola met een sublieme pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Heras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Libérati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryvola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ryvola krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Heras met een sublieme pass. Anuszkiewicz rent richting de bal. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk schiet op doel. Balíček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man at work - Freikorps Oppeln 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man at work 34%, Freikorps Oppeln 66%.
Man at work - Freikorps Oppeln 8:0