Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freikorps Oppeln Man at work
532 EXPO Tactiek 2021
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.7 gemiddelde waardering 45.3
average Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen adequate


8e minuut.
Pelzer is nu in balbezit. Urtizberea verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk is nu in balbezit. Alończyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Man at work 0:1

29e minuut.
Park speelt de bal door. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza passt de bal met de wreef. Urtizberea is nu in balbezit. Urtizberea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Alończyk is nu in balbezit. Anuszkiewicz begaat een overtreding. Alończyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Park neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Man at work 0:2

38e minuut.
Park is nu in balbezit. Park passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anuszkiewicz de bal. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk schiet op doel. Balíček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Park heeft problemen om de bal te vangen. Park passt de bal met de wreef. Anuszkiewicz rent richting de bal. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Balíček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ceyhan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urtizberea rent richting de bal. Urtizberea passt de bal zonder na te denken. Alończyk kan de bal niet met de borst controleren. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 65%, Man at work 35%.
Freikorps Oppeln - Man at work 0:2

48e minuut.
Park onderschept slim de pass. Park passt de bal zonder na te denken. Anuszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk onderschept slim de pass. Alończyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cardoso geeft de bal voor. Anuszkiewicz kopt de bal weg. Pinga is nu in balbezit. Urtizberea onderschept slim de pass. Urtizberea schiet op doel. Balíček bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balíček probeert naar een medespeler te passen. Park geeft een lange en hoge pass. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Man at work 0:3

58e minuut.
Kuperus is nu in balbezit. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso passt de bal zonder na te denken. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Girardin is nu in balbezit. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza probeert naar een medespeler te passen. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Libérati kopt de bal weg. Ryvola geeft de bal voor. Alończyk rent richting de bal. Alończyk draait met de bal, schiet en ... Balíček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freikorps Oppeln - Man at work 0:4

76e minuut.
Girardin is nu in balbezit. Girardin passt de bal met de wreef. Daar is Libérati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peloza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peloza geeft een lange en hoge pass. Balíček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Park rent richting de bal. Park passt de bal zonder na te denken. Alończyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk haalt uit met een fantastische trap. Balíček probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freikorps Oppeln 67%, Man at work 33%.
Freikorps Oppeln - Man at work 0:4