Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C K S WRT
nowy sezon Tactiek DEF 6-2-2
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 37.3
formidabel Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Taliana met een sublieme pass. Cassanelli probeert naar een medespeler te passen. Snopek rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Sponholz bokst de bal weg.

6e minuut.
Woitexem met een snelle inworp. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli passt de bal met de wreef. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Daar is Imbruglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbruglia passt de bal in één keer door. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Sponholz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - WRT 1:0

10e minuut.
Zasada raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stathakis komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezano onderschept slim de pass. Michelis maakt een afschuwelijke overtreding. Michelis krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Imbruglia kopt de bal weg. Rotocki kan de bal niet met de borst controleren. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Sponholz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Gąsowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia speelt de bal door. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Michelis speelt de bal door. Daar is Taliana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taliana probeert naar een medespeler te passen. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Sponholz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taliana neemt de hoekschop. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassanelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Megahid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taliana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Kossak trapt de bal weg. Jerez kopt de bal weg. Taliana met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Lezano de bal. Wamsteker onderschept slim de pass. Wamsteker met een sublieme pass. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taliana geeft de bal voor. Schuurman kan de bal niet met de borst controleren. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Sponholz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - WRT 2:0

44e minuut.
Michelis met een sublieme pass. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis draait met de bal, schiet en ... Sponholz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taliana zal de hoekschop nemen. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap. Paal! Imbruglia is nu in balbezit. Schuurman verovert de bal door een tackle van achteren. Schuurman geeft een hoge lob. Jerez geeft een lange en hoge pass. Cassanelli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 20%, WRT 80%.
C K S - WRT 2:0

46e minuut.
Palm komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Cassanelli met een sublieme pass. Palm speelt de bal door. Megahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Sponholz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Taliana onderschept slim de pass. Taliana met een sublieme pass. Gorzała rent richting de bal. Imbruglia onderschept slim de pass. Imbruglia draait met de bal, schiet en ... Sponholz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Megahid heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Gąsowski met een sublieme pass. Michelis is nu in balbezit. Michelis passt de bal in één keer door. Taliana heeft problemen om de bal te vangen. Taliana geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sponholz probeert wanhopig de bal te grijpen. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - WRT 3:0

56e minuut.
Kiepura komt het veld opgelopen. Ordódy komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kossak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taliana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Palm passt de bal met de wreef. Daar is Gąsowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąsowski probeert naar een medespeler te passen. Ordódy rent richting de bal. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ordódy heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taliana zal de hoekschop nemen. Ordódy is nu in balbezit. Ordódy draait met de bal, schiet en ... Sponholz bokst de bal weg.

72e minuut.
Ordódy geeft een lange en hoge pass. Sponholz speelt de bal door. Šimunac is nu in balbezit. Woitexem verovert de bal door een tackle van achteren. Woitexem haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Gąsowski is nu in balbezit. Gąsowski met een sublieme pass. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura probeert naar een medespeler te passen. Taliana geeft de bal voor. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - WRT 4:0

90e minuut.
Inworp. Gąsowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzyżan rent richting de bal. Krzyżan schiet op doel. Sponholz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C K S - WRT 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C K S 18%, WRT 82%.
C K S - WRT 5:0

WRT