Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WRT C K S
WRT_41212 Tactiek nowy sezon
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 57.1
adequate Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Cassanelli passt de bal in één keer door. Michelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelis passt de bal zonder na te denken. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Klungelig pakt Michelis de bal. Weisz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Michelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wamsteker met een snel genomen vrije trap. Imbruglia krijgt zijn hoofd ertegen. Sponholz bokst de bal weg. Snopek probeert naar een medespeler te passen. Świderek probeert naar een medespeler te passen. Wamsteker bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamsteker geeft de bal voor. Sponholz bokst de bal weg. Imbruglia rent richting de bal. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - C K S 0:1

4e minuut.
Gąsowski met een sublieme pass. Imbruglia is nu in balbezit. Rotocki rent richting de bal. Imbruglia verovert de bal door een tackle van achteren. Imbruglia geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Cassanelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - C K S 0:2

6e minuut.
Daar is Megahid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassanelli rent richting de bal. Cassanelli passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - C K S 0:3

14e minuut.
Imbruglia passt de bal met de wreef. Cassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Megahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Megahid krijgt een gele kaart. Cassanelli raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Michelis neemt zijn aanloop. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michelis is nu in balbezit. Michelis draait met de bal, schiet en ... Sponholz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Michelis passt de bal in één keer door. Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski passt de bal met de wreef. Imbruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbruglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsowski met een snelle inworp. Stathakis is nu in balbezit. Michelis onderschept slim de pass. Michelis passt de bal zonder na te denken. Sponholz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gąsowski onderschept slim de pass. Gąsowski geeft een lange en hoge pass. Taliana kopt de bal weg. Cassanelli is nu in balbezit. Cassanelli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 65%, C K S 35%.
WRT - C K S 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiepura komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Inworp. Ordódy komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sponholz trapt de bal weg. Vela kopt de bal weg. Rotocki heeft problemen om de bal te vangen. Kiepura is nu in balbezit. Kiepura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Rotocki verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepura verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepura passt de bal zonder na te denken. Imbruglia is nu in balbezit. Imbruglia haalt uit met een fantastische trap. Sponholz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Świderek speelt de bal door. Stathakis probeert naar een medespeler te passen. Lezano is nu in balbezit. Lezano schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kiepura speelt de bal door. Taliana rent richting de bal. Taliana probeert naar een medespeler te passen. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krzyżan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Rotocki geeft de bal voor. Inworp. Taliana met de inworp. Ordódy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordódy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Šimunac kopt de bal weg. Taliana kan de bal niet met de borst controleren. Taliana geeft de bal voor. Krzyżan krijgt zijn hoofd ertegen. Snopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gąsowski rent richting de bal. Gąsowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Taliana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taliana geeft een lange en hoge pass. Krzyżan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WRT - C K S 0:4

85e minuut.
Kiepura rent richting de bal. Kiepura passt de bal met de wreef. Megahid rent richting de bal. Krzyżan onderschept slim de pass. Krzyżan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gąsowski met een snelle inworp. Lezano rent richting de bal. Wamsteker onderschept slim de pass. Wamsteker geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WRT 66%, C K S 34%.
WRT - C K S 0:4
WRT