Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Herbapol Klęka SA Gradol team
#Nemedio_SC Tactiek ok obra
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 54.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gollob speelt de bal door. O’Neal rent richting de bal. O’Neal passt de bal in één keer door. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Troonen de bal. Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 0:1

6e minuut.
de Pryck bereikt de bal nog maar net als eerste. Havenaar verovert de bal door een tackle van achteren. Havenaar passt de bal met de wreef. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Filmer rent richting de bal. Filmer passt de bal met de wreef. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 1:1

10e minuut.
Wille verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki met een sublieme pass. Filmer probeert naar een medespeler te passen. Wille is nu in balbezit. Wille draait met de bal, schiet en ... Szadecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Corradini geeft een hoge lob. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Filmer passt de bal in één keer door. Havenaar bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Havenaar neemt de hoekschop. Wille maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 2:1

28e minuut.
Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Królicki passt de bal in één keer door. Morar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. O’Neal met een snelle inworp. Platteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. Grava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Yanikyan probeert naar een medespeler te passen. Gollob rent richting de bal. Maione begaat een overtreding. Maione krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Padilla passt de bal in één keer door. Gollob met een sublieme pass. De Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen verovert de bal door een tackle van achteren. Troonen schiet op doel. Paraskevaidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Platteeuw heeft problemen om de bal te vangen. Grava bereikt de bal nog maar net als eerste. Grava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 49%, Gradol team 51%.
Herbapol Klęka SA - Gradol team 2:1

47e minuut.
Corradini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Filmer de bal. Filmer speelt de bal door. Wille rent richting de bal. Wille draait met de bal, schiet en ... Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Havenaar probeert de bal aan de voet te houden. Corradini rent richting de bal. Corradini geeft een lange en hoge pass. Filmer geeft een hoge lob. Wille krijgt zijn hoofd ertegen. Szadecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt De Meza de bal. Maione bereikt de bal nog maar net als eerste. Maione geeft een hoge lob. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille draait met de bal, schiet en ... Szadecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
O’Neal kopt de bal weg. Daar is Grava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corradini geeft een lange en hoge pass. Zaferoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ... Szadecki bokst de bal weg. Daar is Chrząszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wille bereikt de bal nog maar net als eerste. Wille draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 3:1

66e minuut.
Grava met een sublieme pass. Troonen rent richting de bal. Troonen passt de bal zonder na te denken. Gollob is nu in balbezit. Gollob geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Doeltrap. Torreti komt het veld opgelopen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Justus komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Havenaar geeft de bal voor. Wille kopt de bal weg. Zaferoğlu rent richting de bal. Zaferoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 4:1

73e minuut.
Emanuelsson komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Morar verovert de bal door een tackle van achteren. Morar passt de bal met de wreef. Torreti rent richting de bal. Torreti geeft de bal voor. Grava springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Yanikyan passt de bal met de wreef. Justus rent richting de bal. Justus passt de bal in één keer door. Grava rent richting de bal. Grava schiet op doel. Paraskevaidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Szadecki met een sublieme pass. Torreti kopt de bal weg. Troonen is nu in balbezit. Troonen schiet op doel. Paraskevaidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Herbapol Klęka SA - Gradol team 4:2

84e minuut.
Filmer rent richting de bal. Sordyl verovert de bal door een tackle van achteren. Sordyl geeft de bal voor. Troonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Troonen schiet op doel. Paraskevaidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Herbapol Klęka SA 39%, Gradol team 61%.
Herbapol Klęka SA - Gradol team 4:2