Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drama Zbrosławice HUTNIK UNITED
442mod Tactiek 1
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.1 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen very good


13e minuut.
Szarowicz onderschept slim de pass. Szarowicz geeft een hoge lob. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka geeft de bal voor. Vindel maakt een snoekduik en kopt de bal. İsmayılov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Roca passt de bal zonder na te denken. Boguszewski heeft problemen om de bal te vangen. Platteeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. Platteeuw draait met de bal, schiet en ... Guoliang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Maleszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleszewski speelt de bal door. Durleci speelt de bal door. Platteeuw rent richting de bal. Platteeuw geeft een hoge lob. Guoliang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Cieślik probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka geeft de bal voor. Stefko probeert de bal aan de voet te houden. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - HUTNIK UNITED 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 50%, HUTNIK UNITED 50%.
Drama Zbrosławice - HUTNIK UNITED 0:1

53e minuut.
Tsitsopoulos geeft een lange en hoge pass. Roca kopt de bal weg. Platteeuw is nu in balbezit. Platteeuw haalt uit met een fantastische trap. Guoliang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drama Zbrosławice - HUTNIK UNITED 1:1

60e minuut.
Hliník passt de bal zonder na te denken. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Belenardıç heeft problemen om de bal te vangen. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szarowicz is nu in balbezit. Szarowicz speelt de bal door. Vindel rent richting de bal. Vindel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drama Zbrosławice - HUTNIK UNITED 1:2

80e minuut.
Szarowicz rent richting de bal. Tsitsopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsopoulos geeft een lange en hoge pass. Platteeuw is nu in balbezit. Platteeuw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Maleszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleszewski passt de bal met de wreef. Mavi is nu in balbezit. Roca is nu in balbezit. Roca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drama Zbrosławice 31%, HUTNIK UNITED 69%.
Drama Zbrosławice - HUTNIK UNITED 1:2