Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M&S Matbud Reda Ciuliki Ngine Sopot
nowa Tactiek luźny stolec
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
30.8 gemiddelde waardering 45.5
average Schieten solid
average Passen solid
weak Verdedigen average


6e minuut.
Fabiański speelt de bal door. Streich probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức rent richting de bal. Mai Đức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

17e minuut.
Fabiański onderschept slim de pass. Fabiański met een sublieme pass. Nahajło probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Garioni speelt de bal door. Movsisyan speelt de bal door. Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức haalt uit met een fantastische trap. Løvberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bambrowski rent richting de bal. Paal!

24e minuut.
Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Del Soldato kopt de bal weg. Hana Rabee heeft problemen om de bal te vangen. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Fabiański probeert naar een medespeler te passen. Nahajło speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Løvberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Streich met een snelle inworp. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel. Løvberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 73%, Ciuliki Ngine Sopot 27%.
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

47e minuut.
Nahajło speelt de bal door. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia speelt de bal door. Nahajło rent richting de bal. Nahajło geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Janosik geeft de bal voor. Streich probeert naar een medespeler te passen. Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức schiet op doel. Løvberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

56e minuut.
Anguita passt de bal met de wreef. Janosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janosik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kręcioł de bal. Kręcioł haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Fabiański de bal onder controle te krijgen. Nahajło is nu in balbezit. Nahajło geeft een lange en hoge pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Løvberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M&S Matbud Reda 61%, Ciuliki Ngine Sopot 39%.
M&S Matbud Reda - Ciuliki Ngine Sopot 0:4