Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HUTNIK UNITED FC GRZYBEK
1 Tactiek 1*4*(1)*2*(1)*2
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 28.6
formidable Schieten weak
adequate Passen weak
good Verdedigen average


2e minuut.
Pyczółka passt de bal in één keer door. Dziuba is nu in balbezit. Dziuba geeft een hoge lob. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel schiet op doel. Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz passt de bal in één keer door. Vindel rent richting de bal. Vindel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cieślik is nu in balbezit. Cieślik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yanikyan de bal. Vindel rent richting de bal. Vindel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz geeft een lange en hoge pass. Yanikyan heeft problemen om de bal te vangen. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ... Kerský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel schiet op doel. Kerský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 1:0

22e minuut.
Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Perzanowski de bal. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Jahner kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 2:0

23e minuut.
Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel is nu in balbezit. Yanikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl onderschept slim de pass. Stohl draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Belenardıç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 3:0

28e minuut.
Belenardıç geeft de bal voor. Lučák heeft problemen om de bal te vangen. Vindel rent richting de bal. Vindel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 4:0

32e minuut.
Pyczółka passt de bal in één keer door. Belenardıç speelt de bal door. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ... Kerský probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Stohl rent richting de bal. Szarowicz geeft een hoge lob. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel schiet op doel. Kerský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 5:0

37e minuut.
Belenardıç speelt de bal door. Daar is Yanikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 6:0

41e minuut.
Belenardıç geeft een hoge lob. Vindel kopt de bal weg. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel rent richting de bal. Vindel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç verovert de bal door een tackle van achteren. Belenardıç speelt de bal door. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 25%, FC GRZYBEK 75%.
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 6:0

49e minuut.
Robledo controleert de bal met de borst. Stohl rent richting de bal. Robledo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stohl raakt geblesseerd tijdens het duel. Szarowicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kerský trapt de bal weg van het doel. Dziuba kopt de bal weg. Vindel is nu in balbezit. Vindel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç geeft een hoge lob. Lučák heeft problemen om de bal te vangen. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel. Kerský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 7:0

56e minuut.
Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz met een sublieme pass. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Robledo probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka rent richting de bal. Perzanowski onderschept slim de pass. Perzanowski geeft de bal voor. Yeniyemiş krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kerský trapt de bal weg van het doel. Belenardıç geeft de bal voor. Vindel rent richting de bal. Vindel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Szarowicz geeft een hoge lob. Dziuba rent richting de bal. Dziuba met een sublieme pass. Szarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarowicz geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 8:0

75e minuut.
Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Dziuba kopt de bal weg. Vindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vindel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 9:0

89e minuut.
Hliník onderschept slim de pass. Belenardıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Belenardıç passt de bal zonder na te denken. Vindel is nu in balbezit. Vindel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Jahner geeft de bal voor. Inworp. Dziuba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vindel rent richting de bal. Vindel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HUTNIK UNITED 22%, FC GRZYBEK 78%.
HUTNIK UNITED - FC GRZYBEK 9:0