Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papieskie Kremówki Fuchsik
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 46
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Fanuzzi is nu in balbezit. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:1

9e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Fanuzzi is nu in balbezit. Lamperski speelt de bal door. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fanuzzi onderschept slim de pass. Fanuzzi speelt de bal door. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Głusejdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siedłowski speelt de bal door. Borsuk kopt de bal weg. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gavazzeni rent richting de bal. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavazzeni rent richting de bal. Gavazzeni geeft een hoge lob. Lamperski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Fanuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fanuzzi met een sublieme pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gładysiak heeft problemen om de bal te vangen. Gavazzeni rent richting de bal. Met opzet legt Gładysiak zijn tegenspeler op de grond. Gładysiak krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wichrowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk met een snelle inworp. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski geeft de bal voor. Siedłowski bokst de bal weg.

23e minuut.
Głusejdo geeft een lange en hoge pass. Maziarczyk probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borsuk met een snelle inworp. Lamperski geeft de bal voor. Siedłowski bokst de bal weg. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:2

30e minuut.
Wichrowski geeft de bal voor. Gavazzeni rent richting de bal. Gavazzeni passt de bal met de wreef. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maziarczyk rent richting de bal. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Borsuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel. Maziarczyk probeert de bal aan de voet te houden. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:3

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Jagodzki de bal onder controle te krijgen. Hellsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hellsing geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fanuzzi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jagodzki. Fanuzzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hellsing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Siedłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Gavazzeni rent richting de bal. Gavazzeni passt de bal zonder na te denken. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç schiet op doel. Głusejdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Borsuk geeft een lange en hoge pass. Gładysiak kopt de bal weg. Daar is Zabraniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papieskie Kremówki 82%, Fuchsik 18%.
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:3

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Maziarczyk de bal onder controle te krijgen. Hellsing rent richting de bal. Hellsing geeft de bal voor. Gavazzeni rent richting de bal. Gavazzeni geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Maziarczyk kopt de bal weg. Sośnicki heeft problemen om de bal te vangen. Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Lamperski kan de bal niet met de borst controleren. Lamperski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Merlin passt de bal met de wreef. Borsuk geeft een hoge lob. Głusejdo kopt de bal weg. Daar is Lamperski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:4

59e minuut.
Fanuzzi is nu in balbezit. Jasiejko is nu in balbezit. Fanuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fanuzzi probeert naar een medespeler te passen. Uztunç geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Gavazzeni de bal. Gavazzeni passt de bal met de wreef. Lamperski speelt de bal door. Uztunç rent richting de bal. Uztunç schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siedłowski trapt de bal weg van het doel. Fanuzzi is nu in balbezit. Fanuzzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Siedłowski niet meer kan verder spelen. Trochowski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hellsing kopt de bal weg. Zabraniak rent richting de bal. Fanuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:5

70e minuut.
Trochowski met een harde bal richting middenveld. Borsuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamperski de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:6

75e minuut.
Merlin geeft een lange en hoge pass. Gładysiak kopt de bal weg. Uztunç rent richting de bal. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:7

77e minuut.
Gavazzeni met een snelle inworp. Hellsing geeft een lange en hoge pass. Lamperski heeft problemen om de bal te vangen. Uztunç is nu in balbezit. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maziarczyk is nu in balbezit. Uztunç onderschept slim de pass. Uztunç haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fanuzzi is nu in balbezit. Fanuzzi passt de bal met de wreef. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ... Głusejdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:8

79e minuut.
Waniek probeert naar een medespeler te passen. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Uztunç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uztunç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Głusejdo met een harde bal richting middenveld. Hellsing kopt de bal weg. Jasiejko rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Lamperski de bal onder controle te krijgen. Maziarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk passt de bal zonder na te denken. Uztunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Uztunç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papieskie Kremówki 79%, Fuchsik 21%.
Papieskie Kremówki - Fuchsik 0:8