Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSW Południowi (L)egioniści Team Kelobaz
?!? Tactiek 343
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 42.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Alksnis onderschept slim de pass. Ramaioli onderschept slim de pass. Ramaioli speelt de bal door. Plazas heeft problemen om de bal te vangen. Plazas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Antoci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van der Pavert de bal. van der Pavert speelt de bal door. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Barek passt de bal met de wreef. van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert geeft de bal voor. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Fitrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Fitrzyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Pirrone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 1:0

13e minuut.
Gaţu is nu in balbezit. Gaţu speelt de bal door. van der Pavert is nu in balbezit. van der Pavert geeft een hoge lob. Gundersen krijgt zijn hoofd ertegen. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Çiftçi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Pavert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukašinović geeft een lange en hoge pass. Gundersen maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirrone bokst de bal weg.

20e minuut.
Klungelig pakt Cameán de bal. Mitriţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cameán. Mitriţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Molkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Buftea passt de bal in één keer door. Gaţu probeert de bal met de borst te controleren. Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen haalt uit met een fantastische trap. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Alba passt de bal in één keer door. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukašinović. Vukašinović krijgt een gele kaart. Molkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olchawa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 60%, Team Kelobaz 40%.
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 1:0

49e minuut.
Fitrzyk passt de bal met de wreef. Gaţu is nu in balbezit. Gaţu met een sublieme pass. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft de bal voor. Olchawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Molkowski onderschept slim de pass. Molkowski speelt de bal door. Pyhämäki is nu in balbezit. Plazas onderschept slim de pass. Plazas geeft de bal voor. Kams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gundersen speelt de bal door. Antoci is nu in balbezit. Antoci geeft een hoge lob. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gaţu speelt de bal door. Czub geeft een hoge lob. Vukašinović kopt de bal weg. Gundersen is nu in balbezit. Gundersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 2:0

68e minuut.
Barek rent richting de bal. Gundersen bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Pavert geeft een hoge lob. Gundersen springt en kopt de bal. Olchawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Gundersen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buftea is nu in balbezit. Gundersen onderschept slim de pass. Gundersen draait met de bal, schiet en ... Olchawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 3:0

84e minuut.
Çiftçi passt de bal met de wreef. Mitriţă is nu in balbezit. Cameán begaat een overtreding. Cameán krijgt een gele kaart. Mitriţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alksnis heeft problemen om de bal te vangen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 3:1

87e minuut.
Barek geeft de bal voor. Zadorin is nu in balbezit. Zadorin passt de bal zonder na te denken. Plazas heeft problemen om de bal te vangen. Plazas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 55%, Team Kelobaz 45%.
OSW Południowi (L)egioniści - Team Kelobaz 3:1