Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Kelobaz FFST
343 Tactiek XD
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.2 gemiddelde waardering 46.7
solide Schieten solide
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


2e minuut.
Klungelig pakt Mitriţă de bal. Molkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denizsoy. Molkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Aranburu probeert naar een medespeler te passen. Çiftçi rent richting de bal. Rivasplata onderschept slim de pass. Rivasplata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - FFST 0:1

6e minuut.
Albuşel passt de bal in één keer door. Aranburu rent richting de bal. Aranburu met een sublieme pass. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata draait met de bal, schiet en ... Pirrone bokst de bal weg.

11e minuut.
Pirrone trapt de bal weg. Albuşel kopt de bal weg. Rivasplata heeft problemen om de bal te vangen. Patriak rent richting de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Czub geeft een lange en hoge pass. Daar is Lanchares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Molkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Mitriţă met een sublieme pass. Olchawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Denizsoy. Olchawa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Olchawa kan niet meer verder spelen.

35e minuut.
Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czub probeert naar een medespeler te passen. Zadorin is nu in balbezit. Zadorin geeft de bal voor. Alba krijgt zijn hoofd ertegen. Kaczmarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kaczmarski trapt de bal weg van het doel. Denizsoy met een sublieme pass. Patriak is nu in balbezit. Patriak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Denizsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Denizsoy met een sublieme pass. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 57%, FFST 43%.
Team Kelobaz - FFST 0:1

49e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Albuşel passt de bal zonder na te denken. Denizsoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patriak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patriak schiet op doel. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Mocó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mocó geeft de bal voor. Daar is Çiftçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Patriak de bal. Patriak haalt uit met een fantastische trap. Pirrone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - FFST 0:2

57e minuut.
Molkowski rent richting de bal. Mocó begaat een overtreding. Molkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Molkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ramaioli de bal. Ramaioli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Patriak rent richting de bal. Patriak met een sublieme pass. Daar is Rivasplata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivasplata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mocó geeft de bal voor. Aranburu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrkiewicz rent richting de bal. Aranburu verovert de bal door een tackle van achteren. Aranburu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rivasplata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivasplata schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Albuşel passt de bal met de wreef. Patriak rent richting de bal. Barek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patriak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rivasplata neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pirrone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albuşel met de inworp. Denizsoy met een sublieme pass. Çiftçi is nu in balbezit. Rivasplata onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - FFST 0:3

87e minuut.
Wicul kopt de bal weg. Denizsoy rent richting de bal. Denizsoy speelt de bal door. Rivasplata rent richting de bal. Rivasplata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Kelobaz - FFST 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Kelobaz 53%, FFST 47%.
Team Kelobaz - FFST 0:4