Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF FC Lumumbowo
GK_new Tactiek 4
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
55.4 gemiddelde waardering 54.1
excellent Schieten very good
very good Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Răileanu is nu in balbezit. Răileanu met een sublieme pass. Longoni rent richting de bal. Longoni draait met de bal, schiet en ... López Revuelta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - FC Lumumbowo 0:1

8e minuut.
Galuska speelt de bal door. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Školníček. Školníček krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ielcean controleert de bal met de borst. Ielcean geeft een lange en hoge pass. Romańczuk probeert de bal met de borst te controleren. Nast bereikt de bal nog maar net als eerste. Nast draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Modry is nu in balbezit. Modry draait met de bal, schiet en ... Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Konin CF - FC Lumumbowo 1:1

16e minuut.
Ielcean rent richting de bal. Ielcean passt de bal zonder na te denken. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry schiet op doel. Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galuska rent richting de bal. Thabet is nu in balbezit. Thabet probeert naar een medespeler te passen. Modry rent richting de bal. Modry schiet op doel. Łącki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Galuska passt de bal met de wreef. Ielcean rent richting de bal. Ielcean probeert naar een medespeler te passen. Nast is nu in balbezit. Nast draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean speelt de bal door. Modry bereikt de bal nog maar net als eerste. Modry haalt uit met een fantastische trap. Łącki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Thabet met een snelle inworp. Galuska is nu in balbezit. Galuska geeft een lange en hoge pass. Nast maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - FC Lumumbowo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 45%, FC Lumumbowo 55%.
Górnik Konin CF - FC Lumumbowo 2:1

52e minuut.
Korycki verovert de bal door een tackle van achteren. Korycki geeft een hoge lob. Longoni rent richting de bal. Longoni haalt uit met een fantastische trap. Paal!

59e minuut.
Modry schiet op doel. Školníček geeft een hoge lob. Buitenspel voor Castellanos. Goede buitenspelval van de verdediging. Galuska maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Modry is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Thabet passt de bal met de wreef. Galuska geeft een lange en hoge pass. Jaszczur is nu in balbezit. Nast onderschept slim de pass. Nast haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Galuska geeft een lange en hoge pass. Ielcean is nu in balbezit. Ielcean met een sublieme pass. Modry rent richting de bal. Modry haalt uit met een fantastische trap. Łącki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nast is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 55%, FC Lumumbowo 45%.
Górnik Konin CF - FC Lumumbowo 2:1